Sveikas..
Es velejos bikinj padalities..
man bija 6 gadus atiecibas-mokoshas,bet milestiba mums bija..es shaja gada parravu attiecibas,aizbraucu pie teta atpusties..tad es portala boomtime.lv sarakstijos ar sveshiem virieshiem..man rakstija daudzi,bet apstajos pie viena..Man vins sarakstes laika likas forsh..aiznakamaja diena vins velejas mani redzet..Vins bija no Ogres ta ka nebija ilgi lidz manim ko aizbraukt:-)Nu vins brauca ar velosipedu 55km :-D traks var palikt :-D3 dienas mes pabijam kopa..pec tam vin aizbrauca uz majam un negaiditi zvana un saka: Brauksi ar manim uz Angliju??
Es teicu,ka padomashu..
Bet tomer pateicu,ka braukshu jau nakamaja dienina..
Vins aizlidoja pirmais,mes 3 nedelas sarakstijamies un sazvanijamies..likas,ka es iemileshos..aizlidoju uz UK-3 dienas padzivojam kopa-es sapratu,ka es to cilveku nevelos-ne ka partneris,pat ne draugs..Tagad dzivoju un stradaju kopa ar vinu-mocibas nenormalas..vins velas attiecibas-es ne..man smagi ar vinju,jo es velos virieti,nevis skukji kas raud-blaviens tik jutigs...esmu parak stipra prieksh vina-esmu mezaazis pec horoshopa,vins zivs..Nezinu ko darit,tik daudz domu galva-velos lai manas smadzenes tiesham darbotos :-D Ceru uz Jusu atbalstu.Paldies,Jauku Jums dieninu visam:-)