Bet mani interesē jau gadiem.
Vai kad sieviete ir stāvoklī ar lielu vēderu, tad vīrs/draugs ar viņu seksojās? Es visu mūžu biju domājis ka nē, bet lasīju nesen kkur ka tomēr dara. Ja tā ir tiesa, tad tā ir viena no pretīgākajām lietām pasaulē par ko esmu lasījis.
Bet man arī liekas dīvaini, ja viņai kāds 8 mēnesis, liels puncis. Kāda vēlme darī to. Nezinu, varbūt kādreiz pati sapratīšu, bet šobrīd liekas, ka tā var traumēt bērnu :D
gooby pls, tā nav izvirtība, pie normālas grūtniecības ārsti iesaka nodarboties ar seksu.
Zinu, ka nožēlošu, ka uzdevu šo jautājumu, bet, ko tu domāji, ko tad vīrieši visu to laiku dara? Jo pēc dzemdībām toč kādu laiku līdz pat 6 nedēļām var sanākt atturēties.
kiskismjau, tā ir pat ļoti laba doma, pastāv viedoklis, ka biežs sekss grūtniecības vēlāk atvieglo dzemdību ceļu vēršanos. Jāuzmanās tikai pašās, pašās beigās vai jālieto prezervatīvs, jo spermā ir kaut kādas vielas, kas veicina dzemdību sākšanos, bet arī ne priekšlaicīgi, ja nav citu iemeslu priekšlaicīgām dzemdībām.
Šitais man atgādina joku no Sex And The City, kur Miranda prasa Kerijai, vai viņa stāvoklī drīkst nodarboties ar seksu, tas nekaitēs bērnam, un Kerija atbild - Protams, ka drīkst, kā tu domāji, kāpēc dažiem ir vaigu bedrītes?:D
Nu lūk. Gan jau ir arī profesori ar doktora grādiem kuriem tādas izvirtības liktos dīvainas.
Interesanti, kāpēc tu turpināji komentēt, lai gan es pat neierakstīju nevienu sliktu komentāru, par tavu izglītības līmeni.
Un nē, pirmkārt , tās nav izvirtības, ja vien seksu tu neuzskati par izvirtību un otrkārt, profesori kuriem ir doktora grāds ir attīstījuši savu tolerances un inteliģences izjūtu tik tālu, ka par šādām lietām publiski neinteresējas,( ja interesē noskaidro privāti ) spēj loģiski izanalizēt sievietes anatomiju un neuzdod muļķīgus jautājumus.