Kindle Amazon

Reitings 187
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
Pēc diskusijas par grāmatām, mani ieinteresēja šī lieta-elektroniskā grāmata, un tieši Kindle.
Tik nevaru izlemt vai parastā 6' Kindle(ar pogām apakšā) vai Kindle Paperwhite (tā ir ar touch).
Tā kā nelasu angliski, tad protams tik ātri tā lieta man neatmaksāsies, bet ilgtermiņā gan. Gribās domāt,ka gadus 5 šis tehnikas brīnums nenovecos. Tā kā lasu pārsvarā Zvaigznes ABC grāmatas, tad interesē vai Zvaigznes piedāvātās e-grāmatas var dabūt iekš lasīšanas Kindle? Nebūs tak tā,ka nopirkšu Kindle, bet Zv.ABC grāmatas nevarēšu lasīt?? Un vispār kā ar jaunāko grāmatu pieejamību latviešu valodā.
Mani aizrauj fakts,ka var lasīt jebkur, nestiepjot līdzi grāmatu.
Vispār gaidu atsauksmes no tām, kam ir Kindle vai ir saskārusies ar tās lietošanu. Ir vērts vai nav pirkt?
01.09.2013 09:54 |

Reitings 187
:)
01.09.2013 11:49 |

Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
Es datorā izmantoju bezmaksas programmu Calibre - E-Book Manager, ar kuru ielādēju grāmatas Kindle, turklāt programma konvertē. Nospied 2 pogas un viss gatavs. Lasu angļu valodā, grāmatas ņemu isohunt.com torrentos, jo tur ir pilnīgi visas jaunākās, un Amazon free books.

word
epub
mobi
pdf

Citus formātus vēl neesmu mēģinājusi, bet šie iet.
01.09.2013 11:52 |

Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
Ir noteikti vērts pirkt.
01.09.2013 11:53 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Zvaigzne ABC gadījumā jāsaprot, ka viņi pārdod grāmatas, kuras tā vienkārši vērt vaļā, pārsūtīt, kopēt, drukāt, kovertēt uz citu formātu utt nevar, jo tām ir DRM (digitālā aizsardzība). Mājas lapā ir aprakstīts.

Domāju, ka ir veidi kā šo aizsardzību apiet (jau minētais "spraudnis" prgrammai Callibre), bet, ja neesi datorspečuks, varbūt labāk pērc labu e-grāmatu lasītāju, kas epub lasa "pa taisno".

isohunt grāmatas ir BEZ tās DRM aizsardzības, tā ir pavisam cita lieta. Ar tam problēmu nav nekādu.
01.09.2013 12:02 |

Reitings 149
Reģ: 26.03.2013
Lote, varēs lasīt Zvaigznes ABC grāmatas! :)
Es pirku iekš Amazon.co.uk
par 109 paundiem. Nav jēgas ņemt to ar free 3G, jo Latvijā savienojumu par brīvu nepiedāvā.
No ASV ar muitu sanāk dārgāk.

Es nedaudz paskaidrošu kā darbojas tā programma. Sākumā, kad programma tiek instalēta tev ir jāizvēlas sava ierīce. Tad no interneta vari lejuplādēt jebkura formāta e-grāmatu. Tad tu programmā pievienosi grāmatas, tev parādīsies saraksts ar visām, kuras tu esi pievienojusi. Tad tu piespied pogu pārveidot grāmatas, programma pārveidos grāmatas izvēlētās ierīces formātā. Un tad tu vienkārši piespied - sūtīt uz ierīci un viss. Vari atvienot Kindle no datora un esi gatava lasīt. Kad tu ieraudzīsi programmu pati, tev viss kļūs skaidrs, tā ir ļoti vienkārša. Latviešu valodā. 3 klikšķi un gatavs! :)
01.09.2013 12:13 |

Reitings 187
Chloe un Diena, paldies, tagad sapratu. Tas nozīmē,ka varu pirkt. :) Vīrs man ir datorcilvēks, viņš man parasti visu sainstalē, uzliekt utt. tā ka vinam jau tas tāds nieks vien būs, a man liekas Ķīnas ābece :D
Es arī vairāk sliecos uz to pa 109 paundiem Paperwhite. Nelasu protams TIK daudz, lai e-grāmatu atpelnītu dažu mēnešu laikā, bet 1-1,5 gadu laikā atmaksāsies un nepērku jau ar domu, ka lietošu gadu vai divus, bet gan krietni ilgāk.
Paldies meitenes, ka iedvesmojāt mani :)
01.09.2013 14:46 |

Reitings 187
Vēl tikai meitenes radās jautājums par to,vai tam Paperwhite(ar touch ekrānu) nav tā, ka nejauši pieskaroties ekrānam bieži pāršķirās lapa. Vai arī tik ļoti jūtīgs viņš nav gluži?
01.09.2013 15:38 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Lote, man gan nav kindle, bet ir e-graamata ar touch ekraanu. Pa nakti, kad lasu ar savu mazo gaisminju, tad parasti kaut kaadi naktstaurinji paarshkir taas lapas :D Ar matu shkipsnaam arii, bet nu es nesuudzos, tas nenotiek visu laiku. Par tiem nakstaurinjiem pat smejos, kaut kaadi losiishi, naak un paarshkir manu graamatu
01.09.2013 16:09 |

Reitings 149
Reģ: 26.03.2013
Ar to touch ekrānu Kindle ir tā... Tas darbojas, ja pieskarās ar ādu vai priekšmetiem, bet ne visiem. Uz nagiem, matiem nereaģē. Nav ļoti jūtīgs. Un ja nopērk vāciņu, kas paredzēts turēšanai, tad vispār nav problēmu. Man ir vāciņš ar statīvu, to arī ir viegli turēt.
01.09.2013 16:18 |

Reitings 80
Reģ: 10.12.2016
hei, ir kāda pirkusi tās Kindle grāmatas no Amazon ?
ja nopērku, tad varēšu to grāmatu eksportēt uz datoru un tad ielikt Kindle, vai tur caur WiFi ir tikai piekļuve tai grāmatai utt. ?
man vienk. ir hakotais kindle un nav sakonektējams ar Amazon kontu, tad domāju vai būs iespēja tajā iebāzt kādu to pirkto grāmatu. :D
03.02.2018 20:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits