kazas+ grozinvakars

Reitings 210
Reģ: 07.08.2012
Sveikas
lieta tada ka sanema ielugumu uz kazam! bet divaini bija tas ka piebilde bija tada ka liidz janem grozins! :D

ka tas tagat saucas ekonomija vai krize?
31.08.2013 21:03 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
es vairāk domāju par to, ja nevar atļauties tad neaicini tos 70 cilvēkus, ja kāds ir tik debīls ka nesaprot ka pāris nevar atļauties baigo banketu tik daudz cilvēkiem...nu tad sorry, kam tādus vispār vajag tajās kāzās? es nevienu neaicinātu tikai pieklājības pēc vai tikai tāpēc ka kaut kāds tur radinieks, tā būtu mana diena un tad arī pirmajā vietā būtu kleita un tādas lietas, un par viesiem domātu pēc tam, ko vēl var atļauties un man pietiek arī ar pašiem tuvākajiem. bet katram jau skatījums uz to visu ir savādāks un te vispār aizgāja ne pa tēmu mazliet, katrs protams var darīt kā grib....un arī var izvēlēties vai iet uz tām kāzām vai nē, es neietu, es vispār ietu tikai pie pašiem tuvākajiem, un tad man arī būtu vienalga kā viņi tās kāzas taisa.
01.09.2013 00:00 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ance, nu redzi, bet tu nedotos uz kāzām nevis tāpēc, ka tās ir "groziņkāzas", bet tāpēc, ka cilvēks tev nav īpaši tuvs, un tu kāzās īsti nevēlies būt.

Tur ir tā starpība.

Bet runājot par māsīcām, ir ģimenes, kur tantes, māsīcas, brālu nesen satiktās kārtējās draudzenītes, kaimiņiene u.c. var zvērīgi apvainoties, ja viņus neuzaicinās. Un ir cilvēki, kam ir tik ļoti bail, ka tik kāds uz viņiem neapvainojas, ka ņem un aicina arī visus pēc kārtas. Labu gribot.

Kāda mārrutka pēc to vajag ņemt galvā tas ir cits jautājums, protams, bet realitātē tādas situācijas ir bieži dzirdētas.
01.09.2013 00:01 |

Reitings 17280
es vispār ietu tikai pie pašiem tuvākajiem, un tad man arī būtu vienalga kā viņi tās kāzas taisa.

100% pareizi pateici. Parakstos zem katra vārda (un realitātē tā arī rīkojos)
01.09.2013 00:02 |

Reitings 1243
Reģ: 29.01.2009
Ārprāts, cik visas te pareizas pēkšņi. Neticu, ka ja jūs būtu uzaicinātas uz šādām kāzām, arī uztvertu to tik mierīgi kā tagad spēlējat.

pirmo reizi kaut ko tādu dzirdu un neatbalstu. Ja nevar atļauties normālu balli uzrīkot, tad taisi kāzas ar sarakstīšanos kopā ar 2 lieciniekiem un viss. Bet te jau tiešām izklausās pēc vēlmes iedzīvoties uz viesu rēķina - dāvanas (vai visticamāk naudu) uzdāvinās, paši vēl ēst atnesīs. Beigās vēl jaunajam pārim peļņa sanāks no šitā pasākuma :D
01.09.2013 00:11 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
QueenB, kā jau minēju iepriekš, esmu tādās bijusi. Patika, atceros to kā tiešām foršu pasākumu. :)
Es to vispār savādāk uztveru, brīžiem nepamet sajūta, ka tām, kas te ar zobiem un nagiem ir par to, ka šādas kāzas ir nenormālas, pašām ienākumi ir zem vidējā un nākas rēķināt katru santīmu, tāpēc arī bļauj, ka tas nav normāli.
Tā vietā, lai priecātos par citu laimi, rēķinām, cik izdevīgi vai neizdevīgi jaunajam pārim tas būs. Stulbums.
01.09.2013 00:18 |

Reitings 17280
QueenB, labi, ka man tevi uz kāzām nekad nebūs jāaicina :)

Jā zini, ja kāzas būtu tādas, ko es patiešām gribu apmeklēt (precas tuvs cilvēks, citādi neredzu jēgu vispār iet) un es zinātu, ka viņiem ar finansēm nav īsti labi (mani tuvie cilvēki nav tādi, kas organizē kāzas, lai gūtu peļņu), tad lūgums ierasties ar groziņu mani nedz šokētu, nedz aizvainotu.

Es brīnos, cik viegli tās idejas par kāzām ar peļņu rodas atsevišķu meiteņu galvās - ar kādiem dīvainiem cilvēkiem jūs ikdienā kontaktējaties, ka bizneskāzas jums šķiet kā reālistisks scenārijs???
01.09.2013 00:19 |

Reitings 88
Reģ: 30.07.2013
es arī laikam nekad neesmu ar neko tādu saskārusies :D
01.09.2013 00:36 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
57 days-es pat pagleznot nevaru:D,pateicoties sai diskusijai!Vispaar tik interesanti redzeet, dazaadus viedoklus!Es mieriigi vareetu uzvilkt kaut ko pavisam vienkaarsu un aiziet uz pavisam vienkaarsam kaazaam ,kur buutu jaaaiznes kaut kas mazliet interesants,ko "uzkost" vakara gaitaa...!Te tacu neiet runa par sausmiigiem cepesiem-iipasi jauniesu viduu...!!!Es paaris gadus atpakal biju kaazaas ,kas notika taadaa lielaa parkaa,sarkankoku mezaa-tiesi taa vareetu teikt!Bija pieteikts nekaadas daavanas nenest,viniem bija jau visaadi gardumi saruupeeti,bet bija piebilde,ja kaads veelas,tad var atnest kaut ko interesantu eedamu.Katraa zinaa doma bija-kaut ko pavisam maz!Atceros to paari,cieminus,muuziku ,dejas!Es toreiz tiesi iedomaajos,cik kolosaalaa gaisotnee viss notika!Laikam pat rakstiju toreiz diskusiju ,vai pat blog par siim netradicionaalajaam amerikaanu kaazaam!Maza piebilde-jaunais paaris loti turiigi cilveeki,nekas nebija ne jaakraaj,ne jaataupa!Tiesi taapeec arii vini neveeleejaas nekaadas daavanas ,bet vini bija iedomaajusies,ka tas ciemins jutiisies neveikli,naakot tuksaam rokaam!
01.09.2013 00:38 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
57days, tur jau tā lieta, ka ar cilvēkiem, kas rīko groziņkāzas nesaskaros, tāpēc grūti atrast iemeslus šādam pasākumam.
01.09.2013 00:44 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Kāzas ar groziņiem? Hmmm..
Ēdināšana ir diez gan dārga,jā.. bet vai viesi sanesīs tik daudz dažādus ēdienus,lai varētu no tā paēst/ieēst? Kāds varbūt konču kasti atnesīs, cits salātus vai maizītes. + alkohols , to arī viesiem jāsanes?
Diez gan jocīgi, bet ja vienas dienas kāzas,tad ok. Satiekās, saprecās, izēd groziņus un pa mājām.
01.09.2013 01:30 |

Reitings 7743
Ārprāts, cik visas te pareizas pēkšņi. Neticu, ka ja jūs būtu uzaicinātas uz šādām kāzām, arī uztvertu to tik mierīgi kā tagad spēlējat.

Kāpēc uzreiz pēkšņi? Kāpēc nepieļauj pat domu, ka ir arī tādi reāli dzīvi cilvēki, kuriem tas liekas normāli, kuru dzīves uztvere un izpratne par daudzām lietām atšķiras no tavējām, ka neviena te neko netēlo, bet reāli atzīst, ka ietu un izbaudītu pasākumu un priecātos par jauno pāri nevis gaidītu, kad tiks pie sulīgākās karbonādes? Tiešām ir tik aprobežoti cilvēki (nezinu kā savādāk nosaukt), ka nespēj noticēt, ka ne visiem vienmēr galvenā ir nauda, greznības un ēdiens? Ne visiem vajag atpūtu 5* viesnīcā, lai būtu labi pavadīts laiks un spētu priecāties kopā ar sev tuviem un mīļiem cilvēkiem? Jā, ja arī tikai ar uzkodām? Vai tad galvenais nav jaunais pāris?
01.09.2013 01:49 |

Reitings 16208
Marchixa++
01.09.2013 05:31 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kāpēc nepieļauj pat domu, ka ir arī tādi reāli dzīvi cilvēki, kuriem tas liekas normāli, kuru dzīves uztvere un izpratne par daudzām lietām atšķiras no tavējām, ka neviena te neko netēlo, bet reāli atzīst, ka ietu un izbaudītu pasākumu un priecātos par jauno pāri nevis gaidītu, kad tiks pie sulīgākās karbonādes?

Ir cilveeki, kas pat uz beereem iet ar meerkji dabuut suliigu galjinju un atljaujaas peec tam kritizeet aizgaajeeja gjimeni par "nabadziigu" mielastu. Es par to vairs pat nebriinos.
01.09.2013 05:45 |

Reitings 16208
Krista-peedeejaalaika lasu visus tavus komentaarus:)
01.09.2013 06:08 |

Reitings 1873
Es labāk ietu uz šādām kāzām un nestu groziņu, puķes+ simbolisku dāvanu, jo vismaz tad zini,ka viss notiek pa vienkāršo- nebūs jāiespringst uz nez kādu kleitu, dārgu dāvanu, puķu kalniem utml. Vismaz man liekas,ka parasti tie,kas rīko lielas un greznas kāzas, to arī gaida,lai viesi arī būtu pietiekami grezni un lielām dāvanām.
01.09.2013 09:01 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Labi, kad lasīju par autores problēmu, arī mani groziņu nešana nedaudz pārsteidza, taču nesaskatu tur neko TĀDU. Pareizi vien cilvēki dara! Pati tagad kāzas rīkoju, stresojot tieši par ēdināšanu, jo saprotu, ka vēlāk kaudze ar ēdienu paliks pāri+grūti visu garšas kārpiņām izdabāt. Samaksāšu 28Ls par viesa ēdināšanu, bet tad dusmošos, ka katrs sāks "piekasīties". Viesu vidū vieni neēd zivis, otri papriku, trešie ēd tikai frī, ceturtie dzer tikai vīnu, piektie dzer tikai šņabi, un tā varēt daudz un dikti turpināt. Ja atnāktu katrs ar savu groziņu, miers būtu:)
01.09.2013 10:19 |

Reitings 17280
Vējā, nemaksā 28 lati par viesi! Ja dāvanas vidējā vērtība būs tikai 20 lati, nebūs nekādas peļņas :D
01.09.2013 10:59 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Tas jau vēl normāli.

http://www.youtube.com/watch?v=fSkHMSKgIWs
:D
01.09.2013 11:02 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Bet ja par tēmu.. -

Sen jau vairs nav tie laiki, kad katram radi vai vecāki dzīvoja laukos un kūtī turēja pa 10 cūkām, 50 vistām un 4 govīm ar zirgu. Tajā laikā varēja rīkot kāzas 4 x gadā, jo viss bija pieejams - gan platība, gan ēdiens, gan kaimiņu muzikants ar savu akardeonu. Rezultātā - nekāda dižā nauda nav jāizgrūž salīdzinoši ar izmaksām, lai organizētu kāzas mūsdienās.
Tagad reti kuram ir tādas ekstras.. un noorganizēt holivudu filmu vai otrdienu vakaru vācu romantisko filmu cienīgas kāzas izdodas vai nu turīgiem cilvēkiem vai tiem, kuri ilgi iekrājuši vai vnk aizņēmušies.
Un ko darīt tiem cilvēkiem, kuriem nav svarīgi apliecināt sevi un savu mīlestību citiem ar baltu hummer limuzīnu, pils īri un Mārtiņa Rītiņa pakalpojumiem?
Svarīgs ir mirklis un tas ko cilvēks jūt. Uzskatu, ka sen jau tas ūber kruto kāzu kults ir beidzies. Protams nav nekas slikts, ja gribas pasvinēt grezni.
Labs un svinams, (galvenais - pārim patīkams , un viesiem paliekošs atmiņā pasākums) var tapt izveidots arī aiznesot to groziņu....
Galvenais ir izprast īsto kāzu būtību un nevajag kļūt akliem dēļ pārskatītām filmām un reklāmām.
Ja man tuvs cilvēks taisītu kāzas un ielūgumā kaut ko tādu lūgtu es aizietu par visiem 100 un paņemtu līdz ne tikai 1 groziņu, bet 50.
Vispār skumji ap sirdi sametās kā te dažas izsakās.. Jēli.. vienu vārdu sakot.
01.09.2013 11:17 |

Reitings 200
Reģ: 21.07.2013
Palasot komentarus,dazas nu gan ir seklas butnes.Negribi tak neej uz kazam,es tadu viesi,kas nodirs foruma,redzet negribetu savas kazas.Viena te vispar sak pieminet kaut kadus laukus un ta talak,laikam kada no latgales tev cali nocelusi.
01.09.2013 11:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits