Čau!
Gribu pirkt botiņas ikdienai ne sportam. Piedāvājums plašs, nevaru izvēlēties :( Skatos,ka tagad aktuālas ir tās košās, sākumā nepatika, bet sāk iepatikties tagad :D
Kādas patīk jums? Liekat bildes :P
Man ir šādas jau kādus gadus 3
Agrāk vilku diezgan reti, kādu 1x mēnesī, tagad jau 4 mēnešus gandrīz dien dienā. Vēl joprojām izskatās, kā nesen pirktas.
Nike free run vajag ņemt 5.00 V3, nevis 3.00 V5, jo tās domātas labi attīstītai pēdai, tā teikt pieredzējušiem sportistiem.
es arī kāroju šīs, LV nevar nopirkt, internetveikali oficiālie nesūta uz LV un gribu riskēt pasūtot no ALIEXEPRES.
Kādu laiku jau gribas converse zemās,atradu šīs,bet kaut kā pārāk lēti... http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Men-Women-Canvas-conversant-Shoes-Casual-Breathable-Sneakers-Wtih-Box-white-black-blue-wine/1200803609.html
kisskissmjau
Var jau pasūtīt vans apavus, bet nu tur vēl ir pasta izdevumi utt.
Starpcitu boards.lv bija atlaides vans botām (vismaz kadu laiciņu atpakaļ bija). :)
meow
Piekrītu tev, labāk atdot tos 40ls +/- un tev būs kvalitatīvi apavi nevis nožēlot naudu un pēc laika pirkt jaunus.
Piemēram es pirms 4gadiem nopirku vans botiņas baltas, protams tagad viņas vairs nav tik smukas un baltas, tomēr vēl ļoti labi nēsājas. :)