Izlasiju 3 lapas, laikam jaizlasa diskusija pilnibaa.
Nez, mani ka toposho maminju nekadi sausmu stasti neietekme - es izesaju jaunu dzivibinju, radu cilveku. Varbut tas ir pashapmans, bet es neuzkeros uz uz slikto pieredzi, bet saku sev, ka man viss bus labi. Un galu gala, kas tur tais dzemdibas bus - tas bus, tas jau Dieva rokas.
Mates instinkts man vienmer ir bijis, bet kad reali esmu stavokli - biskin noplaka, jo saku apzinaties, ka manam egoismam ir pienacis gals. Nu kaut vai es nevaresu ta brivi pec darba 3 stundas novazaties pa shopping centru. Bet no otras puses - es jau vazajos, jo man nav ko darit.
Par teva klatbutni dzemdibas - manejais teicam ka vel nezin vai var, vinam gruti skatities, ja es mokos. Un es to saprotu, nekada gadijuma nespiedishu, tikai izteikshu velmi, lai vins ar mani pie kontrakcijam. Drizak gribetu dzemdibas klat vina mati :)
Par svaru un izskatu - sieviete mainas 9 meneshu garuma, tapec vajadzetu vinai dot 9 menesus, lai vina atkopjas. Bet tas jau ka kuram. Mana mamma pec dzemdibam bija -1 kg, ta ka, tas tachi individuali.
Manas bailes - strijas. Vederu, celulitu utt var nodzit, bet ar strijam ir ka ir. Bet nu savu bailu iespaida es jau no 5 nedelas smereju ellas ka traka. Parejo var sakopt - aiziet pie friziera, salorijs, sports utt. Ne jau uzreiz, bet ar laiku.
Kas man besi - besi shitie - meitas atnem matem skaistumu. Nezinu, cik ta ir patiesiba, bet nu tiesam vai tad sieviete paliek uzreiz neglita? Nu kas par mulkibam?
Murgaini man sanaca :D