khkh, nu nav tā, ka es negribu, cilvēkam , kuram ir pat paniski bail no zobārsta, šādas lietas ir diezgan grūti saprast ... Man ir bail pat asins analīzes nodot ... Paniskas bailes no sāpēm ... skolā pat bimbāju, kad bija no pirksta asinis jānodod.
Un nē , es neinteresējos pirms tam , kā būs un labi vien ir , savādāk nekad mūžā nebūtu uz ,ko tādu parakstījusies... bērns ir mūsu mīlestības auglis un tā tam būs būt. Tas ir apliecinājums mūsu patiesai mīlestībai ar šādām domām viņš tika ieņemts un ar šādām arī nāks pasaulē.
Viss kas mūs nenogalina padara mūs tikai stiprākus. Baidīties no nezināmā , manā skatījumā ir tikai loģiski...
Cik , esmu runājusi ar savām draudzenēm un paziņām visām ir bail dzemdēt arī tām , kas to dara otro reizi...
Es nedomāju, ka kādai gabals nokrita no tā , ka es pajautāju... Kur tad Jūs visas ņēmāt savas priekšzināšanas ? Piedzimāt jau ar informācijas bagāžu. Kauns ir nezināt , neviss kādam kaut ko pajautāt ... ;)
Es ļoti atvainojos visām meitenēm, kurām kāds manis uzdotais jautājums raisīja nepatīkamas emocijas ... Šeit vairs par tādām lietām nerunāšu, nav man īstais brīdis uzņemt negācijas ... ;)