Mans grūtniecības laiks bija ļoti viegls. Nelaba dūša nebija vispār, puncis ļoti mazs un slaido augumu atguvu ļoti ātri. Pat garderobe principā bija tā pati, nopirku vien jaunus džegingus un nēsāju garākus topus un džemperīšus, lai nosegtu punci. Kā negatīvo vien atceros dubultzodu un tūsku uz pirkstiem, kā rezultātā pēdējos mēnešos nenēsāju laulības gredzenu. Un vēl pēdējā mēnesī bija grūti pagulēt un apgriezties miegā- sāpēja mugura. Katrā gadījumā tas ir nirks, salīdzinot ar to, kā man sāpēja mugura pēdējā stundā dzemdībās.
Man bija ūdensdzemdības, bērna tēvs blakus visu laiku, kas viņam bija pašsaprotami. Vannā pavadīju visas 6 stundas un izkāpu vien 2 reizes. Tas noteikti ir viens no skaistākajiem brīžiem mūsu attiecībās, pašas dzemdības gan atceros ar šausmām. Vecmāte beigās noteica, ka man ir tik zems sāpju slieksnis, ka pat ūdens mani neatslābināja tik ļoti kā biju gaidījusi. Manā gadījumā ūdensdzemdības bija pareizā izvēle, jo tās jebkurā gadījumā bija vieglākas nekā būtu bijušas klasiskajā variantā.
Katrā gadījumā iesmaidu par tām ideālajām sievietēm, kas pirms bērna dzimšanas prātuļo, cik viņas būs perfektas! Man ir mierīgs bērns, bet tāpat ir dienas, kad ir tāds nogurums, ka nekam nav spēka, jo bērns prasa 100 % mammas uzmanību un rūpes. Katrā gadījumā arī man viss besī dienas ir normāla parādība :)