Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Attiecību problēmas

 
Reitings 9
Reģ: 18.05.2013
Sveikas,
Pirms nedēļas izšķīros ar savu draugu, iniciatore biju es, tomēr jau nākamajā dienā bija sajūta, ka esmu pieļāvusi kļūdu, jo ļoti mīlu šo cilvēku. Tad nu vakar satikāmies, izrunājām visas savas problēmas un iemeslus kāpēc izsķīrāmies un mēģināsim veidot attiecības no jauna.
Es vēlējos šķirties, jo mēs vairs nevarējām normāli sarunāties, ja man kaut kas nepatika, tad es dusmojos, bet viņš nekad neizrādīja, ka viņam kaut kas nepatiktu. Mūsu lielākā problēma bija nemācēšana vienam ar otru runāt, teikt visu ko domājam, bet tajā pašā laikā pielāgoties otram cilvēkam. Tagad šis būtu izrunāts, tāpēc gribu pajautāt, vai kādai ir bijusi līdzīga situācija un vai izdodas saglabāt attiecības? :)
29.08.2013 19:14 |
 
Reitings 346
Reģ: 27.10.2009
Tas vai izdosies kaut ko glābt ir atkarīgs tikai un vienīgi no jums!!!! no spējas nepieļaut vecās kļūdas, no spējas iemācīties ieklausīties un izrunāties.
Viss atkarīgs no spējas pieslīpēties, mīlestības un dziļuma un spējas vajadzīgā brīdī nolikt emocijas malā, lai var atrisināt situāciju ar vēsu prātu nestrebot karstu.
29.08.2013 19:27 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits