Darbs, kolēģi utt :)

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Kāda jums ir darba vide?

Vai viss ir tā lietišķi, zolīdi un tikai pa darbu. Katrs beidz darbu un pazūd no jūsu dzīves līdz nākamajam rītam.

Vai arī visi kā ģimene, izveidojušies draugu grupējumi, kaut kādas simpātijas, romāniņi pavīd, kopīgas nedēļas nogales, tusiņi utt.
29.08.2013 15:50 |

Reitings 453
Tiešam jūs darbā nenovērojat kaut kādu kolēģu savstarpējās simpātijas? :)
Varbūt tās ir tikai manas iedomas, bet es kaut kā uzreiz uzķeru, ka tas tur tai piebrauc, un tā tur tā koķetē
29.08.2013 16:17 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
Gunita - man vienam pazīstamam projektētājam ļoti līdzīgs darba režīms izklausās.. nu gluži gardobes tur nav.. bet pārējais gan varētu atbilst ... un viņi ir vieni lielākajiem un labākajiem projektētājiem Latvijā.. un ļoti gudri cilvēki.. tikai savādāki kā standarta vidējais Latvietis...
29.08.2013 16:17 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Novuss, galda teniss, galda futbols ir - neviens nespēlē.
Virtuvē vīns, šņabis, šampis ir - neviens nedzer (tie palikuši no kaut kādiem sezonāliem pasākumiem)
Dīvāniņš ir - ja kādam bērni neļāvuši gulēt vai kāda sāpe uzmetusies, var aiziet pagulēt.
Ja pusdienslaikā tiek atzīmēta kāda jubileja, iedzeram arī, pēctam atlikušo dienas daļu varam turpināt darboties ar vīna glāzi pie datora :D

Atmosfēra ir brīva, bet katrs saprot, ka savas darāmās lietas ir jāizdara.
29.08.2013 16:19 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ā, un mums ir arī labiekārtota teritorija ra dīkīti, terasīti, kur varam arī pavadīt laiku.
Priekšniekam vienkārši ir svarīgi nodrošināt ļoti patīkamu vidi darbiniekiem.
29.08.2013 16:20 |

Reitings 453
murr murr, tā ir, mums tā aģentūra arī ir ļoti laba :)
Apģērbs, kosmētika un visādas citādas lietas bija, jo mums ļoti daudz pasākumi. Tu nekad nezināji, vai vakarā vajadzēs vakarkleitu vai slēpošanas kombinezonu :D Un uz majām laika braukt nebija pārģērbties. Tāpēc parasti pucējāmies visi tur. Arī ēst gatavojām utt.
29.08.2013 16:23 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Iepriekšējā darbā strādājot, dzīvoju ar vienu kolēģi kopā, regulāri kopā gājām tāds bariņš izklaidēties, jo bijām vienaudži.

Esošajā darba vietā visi ir 10+ gadus vecāki. Ir ļoti labas attiecības. Gana daudz darba pasākumu, bet ārpus tiem neesam izklaidējušies - visiem, izņemot mani un vēl vienu kolēģi ir ģimenes ar bērniem. Bet darba pasākumi ir riktīgi jautrie :)
29.08.2013 16:23 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
nav draudzīgs kolektīvs. ārpus darba nesazinos, satikties ar kolēģēm iedzert kafiju kafejnīcā- neeju
29.08.2013 19:20 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Man viss par ko runājat iet secen :) Mēs esam tikai divi - es un šefs. Katram pa kabinetam. Tīri pieklājības frāzes un darba sarunas. Ilgi ar savu šefu nestrādāju, bet nu šefs ir un paliek šefs, nedomāju, ka kļūsim sirdraugi un kopīgi tusētāji. Tā drūmi, pietrūkst jau tādu tīri kolēģisku jautrību. Bet nu neko. Netaisīsim jau sev diviem vien xmas party and so on.
29.08.2013 19:26 |

Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Strādāju savā vietā tikai 2 mēnešus un vēl neesmu tā līdz galam iejutusies un sadraudzējusies. Bet nu mums tusiņi notiek - uzņēmuma jubilejas, Z - svētki, darbinieku dzimšanas dienas. Vēl gan nevienā nav sanācis piedalīties. Tā jau visi draudzīgi un forši.
29.08.2013 20:39 |

Reitings 704
Man pagaidām ir pats, pats sākums. Visi ir lietišķi, nopietni, stīvi. Daudz, daudz strādā. Un kolektīvs mazs. Protams, es gāju strādāt, pati neesmu no atraisītākajām, bet uz tādu kolektīvu nebiju gatavojusies :D
29.08.2013 20:44 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Mūsu kolektīvs ir kā ģimene. Pārtraukumos kopā ar visiem priekšniekiem ierēcam par random lietām. Daudzi kolēģi ir kļuvuši par draugiem ārpus darba,ir savējo bariņi,ar kuriem pēc ceturtās nakts maiņas jāiet "pa vienam aliņam iedzert",kas parasti nebeidzas ar vienu. :D Ir laulātie pāri,pati esmu kopā ar kolēģi. Gadās arī nepatīkami momenti,bet tie cilvēki vairs ar mums nestrādā... Tāpat savā kolēģu bariņā tiek svinētas vārda dienas,dzimšanas dienas,kopā ar visiem priekšniekiem. (mums kolektīvs kopā ir apmēram 100 cilvēki). Visi savējie. :)
29.08.2013 22:02 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Katrs beidz darbu un pazūd no jūsu dzīves līdz nākamajam rītam.

Manā darba kolektīvā ir tieši tā un man tas patīk. Attiecības starp kolēģiem pieklājīgas, atturīgas un formālas. Man ir ģimene un draugi ārpus darba. Man patīk nodalīt darbu no privātās dzīves un es negribētu vēl arī brīvos brīžus pavadīt ar kolēģiem. Man tas nav vajadzīgs.
Šajā ziņā visi kolēģi esam uz viena viļņa - nelienam viens otra privātajā dzīvē, neuzbāžamies viens otram ārpus darba, netaisam kaut kādus tusus ārpus darba utt. Katram no mums ir dzīve ārpus darba un citi kolēģi tajā neietilpst. Satiekamies tikai darbā un lai strādātu. Tā ir vēl viena lieta, kas man ļoti patīk manā kolektīvā - darbā strādājam, nevis pusi no dienas pavadām rijot cepumus un tenkojot viens par otru. Man ir bijis arī tāds kolektīvs - tur darbs bija otrajā vietā, galvenais bija kafijas dzeršana, cepumu rīšana un citu aprunāšana. Protams, pusdienas pārtraukums manā darba vietā ir, bet to katrs pavada kā vēlas.
29.08.2013 22:19 |

Reitings 1243
Eh, kā gribas darbu. :) Un tādu, kur nav tikai sievietes. (visi līdz šim bijuši tikai tādi, kur sieviešu kolektīvs :( )
29.08.2013 22:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits