Labs vakariņš meitenes,
Man ļoti steidzīgi vajag jūsu padomu.
Pirms 2h ar draugu bijām izbraukt ar riteņiem, sastrīdējāmies, viņš aizbrauca pat neiedeva mūsu ''atā buču''.
Tikko atsūtīja sms ''atvaino, es daudz lieka pateicu tev, mīlu tevi''.
Tagad prātoju, kā, lai tā gudri atbild. Ko vispār atbildēt, kad puisis atvainojas?
Jā, jā nu noteikti tagad jāmeklē gudras atbildes un visādi bullshiti. Kāpēc vienkārši nevar cilvēkam, ko mīli piedot un dzīvot tālāk. Kāpēc jārada liekas problēmas?
Es nevēlos radīt liekas problēmas, vēlos vienkārši parādīt, ka ne vienmēr tiks cauri pēc sāpīgiem vārdiem, lai nākamreiz arī padomā. Jo es vienmēr piedodu un skrienu uzreiz pakaļ, un katru reizi tas atkārtojas.
Kādreiz šeit cosmo meitenes bija mazliet atsaucīgākas un draudzīgākas, kā draudzenes, lai kāda būtu muļķīga situācija deva padomus šā vai tā, bet skatos, ka tas ir mainījies.
Sasmējos par ''atā buču''. :D
Neieteikšu neko, jo varbūt pati izraisi strīdus un puisis nemaz nav vainīgs. Sveci jums neturu, tāpēc bojāt puisim dzīvi ar kaut kādiem mistiskiem padomiem arī negribas. :p
Es droši vien atbildētu kaut kā " es arī tevi ļoti mīlu, tomēr tev jāsaprot, kā šādi rīkoties/runāt nedrīkst" :) NU atkarīgs no situācijas, kas jums tur bija.
Ai, nē, pēc psihologu un citu gudru cilvēku padomiem ir labais jāsaka teikuma beigās. Tātad - man bija ļoti nepatīkami to visu dzirdēt, tavi neapdomīgie izteikumi sāpina un uzticību nevairo, tomēr arī es tevi ļoti mīlu un tiekamies rīt.
Man arī liekas drusku muļķīgs jautājums. Nu raksti to, ko jūti un domā.
Pēc īsā situācijas apraksta es pateiktu, ka, lai dod man laiku savas dusmas apslāpēt ;) It kā atbilde ir, ka piedodu, bet pagaidi :D
Es nevēlos radīt liekas problēmas, vēlos vienkārši parādīt, ka ne vienmēr tiks cauri pēc sāpīgiem vārdiem, lai nākamreiz arī padomā. Jo es vienmēr piedodu un skrienu uzreiz pakaļ, un katru reizi tas atkārtojas.
Nu bet jāvadās taču pēc izjūtām! Ja prātās ir kkas, tad jāsaka/jāraksta, bet tās "gudrības"/domu graudi jeb filozofiskās atziņas, ar kurām pārpildīti visi fcb, draugiem.lv u.c. portāli ir vnk smieklīgi. Tukšā salmu kulšana