Pieļauju domu, ka gan jau kāda redzēja jaunās sērijas Paradīzes pludmale brīvdienas Meksikā 2.
Kādi iespaidi?
Man personīgi šī villa tāda nedaudz glaunāka liekās :)
Nu, bet tās 'dāmas' , kas ienāca vienkārši lika pabrīnīties..
Šķiet, ka arī šī otrā daļa tāda atklātāka.
Atvainojos, ja šāda diskusija bijusi. (Ja, ir tad nebūšu pamanijusi)
Nu Mila jau arī ir normālas miesasbūves, neteikšu ka baigi tievā. Bet manuprāt uz turieni jau neiet pieteikties tādas cik garas tik platas, tomēr Tevi visu laiku filmē un nevari neko noslēpt nevienā brīdi, sauļloties jau arī gribās. :D
Vienā sērijā ievēroju, ka Serjogam ir tās tievās stirnu kājiņas,-respektīvi nav tie ikri ne lieli ne uzkačāti, vnk garas stirnu kājiņas, varbūt tāpēc viņš necenšas baigi atkailināties. Parasti, kad viņi tur tās spēles taisa pie baseina, sergejs parasti kā vadītājs. značit pašam sevī kkas nepatīk. :)
Vienā reizē Vita teica,ka viņai diēta. un es skatyos, točna vaigos apaļa palikusi. laikam tur labi baro..es neatteiktos, bet nu jā..visāms kaistas kājas. Mans draugs tikai ņirgājas par Milu,ka viņai nav uzaču:D
Man gan Mila liekas tāda nevis ar sievietes augumu, bet ar meitenes augumu. Oļa manā izpratnē izskatās kā sieviete :) Tievas kājas, izteikts dibens, tāpat arī viduklis un krūtis.
Cik nu novēroju, tad visām viņām galvenokārt ir puiciskas figūras ar taisnu vēderu, bez gurniem, nu varbūt oļa ir izņēmums.
Milas mati ir vnk wauu, nekas,ka nav uzacu, tās var piekrāsot, bet ko tik es neatdotu par dabīgi blondiem matiem.:)