Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Cēzara salāti

 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Kur Rīgā var paēst tiešām garšīgus Cēzara salātus ar vistu?

Un tās, kuras pašas gatavo - padalaties ar savu recepti :)
27.08.2013 22:45 |
 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
:)
27.08.2013 22:56 |
 
Reitings 203
Reģ: 16.07.2013
Tas ir ļoti atkarīgs no tā, kas kuram garšo, man personīgi vislabāk garšo pašas gatavotie. Ja ēdu ārpus mājas, tad izvēlos double coffe vai tgif.

Pati lieku salātlapu miksli un tomātus, to visu sajaucu ar cēzara mērci. Pievienoju vēl vistas fileju, tādas mazas grauzdētas bagetītes un brie vai parmezāna sieru. Vienu reizi izmēģināju ar brie un ir ļoti iepaticies.
27.08.2013 23:02 |
 
Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Salātu Bārā? Neesmu gan tur ēdusi, bet tur varētu būt garšīgi
27.08.2013 23:04 |
 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Samantha - Tu vistu apcep un ar kādām garšvielām? Cēzara mērci pati gatavo vai pērc gatavu?
27.08.2013 23:05 |
 
Reitings 203
Reģ: 16.07.2013
Es iemarinēju, marinējot iesmērēju ar olīveļļu, pievienoju piparus nedaudz, pievienoju lociņus un pētersīļus, pastāv kādu stundiņu, tad pasautēju cepeškrāsnī un tad apcepu, tādas šķēlītēs sagriežu un lieku pašā augšā.
Cēzara mērci pērku gatavu, esmu likusi arī kaut kādu uzkodu mērci un jogurta mērci, taču tad pietrūka asumiņa.
Starpcitu, double coffee ir arī tādi vistas salāti, kur ir zaļumi, vista karija mērcē, vīnogas un rieksti, ļoti gardi!! Pašai gan nesanāca tādus pagatavot.
27.08.2013 23:10 |
 
Reitings 495
Reģ: 12.07.2009
Chilli Picā tik ļoti vīlos, pasūtot šos salātus.

Mana receptīte - ledus salāti vai jebkādas pēc savas patikas pievienotas zaļās salātu lapas, ķiršu tomātiņi, sarkanais sīpols, gurķītis, veikalā nopērkamie speciālie grauzdiņi vai labāk pašai mājās pēc savas gaumes tos pagatavot, pēc savas izvēles garneles, bekons vai vista un pa virsu pārrīvēju cieto un sātīgo parmezānas sieru. Mērcei var izmantot jau veikalā nopērkamo, bet ja negribas tērēties, tad vienkārši pēc savas gaumes un proporcijām sajaucot majonēzi un krējumu. Pipariņi un sāls pēc katra individuālās gaumes.

Šī laikam būs tā sātīgākā versija, bet nu ļoti gardi beigās sanāk.
27.08.2013 23:16 |
 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Hmm, paldies :)
Mani vairāk interesē tā vistiņas sacepšana, jo cepeškrāsns nav, tikai plīts un gribas, lai sanāk gardi :D
27.08.2013 23:27 |
 
Reitings 149
Reģ: 26.03.2013
Gan Bei ir ļoti garšīgi, un Cancan picā ir līdzīgi cēzara salātiem ļoti, ļoti garšīgi.
27.08.2013 23:31 |
 
Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Kopš iemācījos gatavot mājās, man tagad vislabāk garšo pašas gatavotie :)

Es parasti izmantoju ķīnas kapostu, iesākumā pirku gan salātu miksus, gan tos iceberg, bet beigās vislabāk iepatikās ar to parasto ķīnas kāpostu, tad tādi ''krančīgi sanāk'', bet tas jau gaumes jautājums. Ja taisu ar vistiņu, tad apcepu ar parasto Santa Maria vistas garšvielu, vista jau ātri gatava. Sagriežu pa to laiku ķiršu tomātiņus. Apcepu maizīti, garšo pašai taisīt grauzdiņus uz cepampapīra, tad tie ir vēl silti un svaigi. Salieku vistiņu, pārrīvēju pāri parmezāna sieru. Mērcīti man iemācīja taisīt vienkārši sajaucot sinepes ar majonēzi. Visu laiku gribu nopirkt un pamēģināt, kā garšo tās, kuras ir veikalos. Atsauksmes? :)

Rīt draugam dzimšanas dienas, ierastā rasola vietā nolēmām tieši ciemiņus pacienāt ar cēzera salātiem :) Tikai liksim tīģergarneles :) Ceru, ka sanāks labi :)
27.08.2013 23:40 |
 
Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Kur var nopirkt speciālos grauzdiņus Cēzara salātiem? :)
28.08.2013 11:02 |
 
Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
:)
28.08.2013 11:36 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Burgā un Fazendā ēstie man man ir garšojuši un likušies ļoti labi.
28.08.2013 11:38 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Vispār, cik lasīta, dizrdēta informācija Burga tiek uzskatīta par vietu, kur var dabūt garšīgākos Cēzara salātus Rīgā.
28.08.2013 11:39 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Cēzarsalātu "sāls" ir mērcīte! No anšoviem, olas, olīveļļas, citrona sulas, dižonas sinepēm, Vorčesteras mērces un garšvielām.

Ņammī. Pašagatavotie ir vislabāki!
28.08.2013 11:41 |
 
10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Es arī par Fazendas versiju sajūsmā, labākie, kādus līdz šim esmu ēdusi.
28.08.2013 11:42 |
 
Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
Burgā!
28.08.2013 11:42 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Mana draudzene arī teica, ka Burgā esot baigi labie.
28.08.2013 11:43 |
 
Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Burgā noteiki - porcija miiilzīga un garšīgi. Vēl garšoja Iguānā. Eksportā bija dievīga cēzara mērcīte.
28.08.2013 11:45 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Stockmann sveramie riktīgi labi!
28.08.2013 11:46 |
 
Reitings 669
Reģ: 05.07.2013
Maya, es tos grauzdiņus pati taisu. Domāju, ka lielākā daļa meiteņu pašas taisa. :) Sagriežu baltmaizi(ar visu garozu) gabaliņos. Uz cepešpannas izklāju cepampapīru un salieku sagrieztos baltmaizes kubiciņus, apslaku ar olīveļļu un lieku cepeškrāsnī 180 grādos uz kādām 10-15min. Ļoooooooooooooooooti garšīgi! :)

Bet es zinu, ka tos gatavos grauzdiņus var nopirkt veikalos Rimi. Atrodas pie maizēm.
28.08.2013 11:46 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!