Kopš iemācījos gatavot mājās, man tagad vislabāk garšo pašas gatavotie :)
Es parasti izmantoju ķīnas kapostu, iesākumā pirku gan salātu miksus, gan tos iceberg, bet beigās vislabāk iepatikās ar to parasto ķīnas kāpostu, tad tādi ''krančīgi sanāk'', bet tas jau gaumes jautājums. Ja taisu ar vistiņu, tad apcepu ar parasto Santa Maria vistas garšvielu, vista jau ātri gatava. Sagriežu pa to laiku ķiršu tomātiņus. Apcepu maizīti, garšo pašai taisīt grauzdiņus uz cepampapīra, tad tie ir vēl silti un svaigi. Salieku vistiņu, pārrīvēju pāri parmezāna sieru. Mērcīti man iemācīja taisīt vienkārši sajaucot sinepes ar majonēzi. Visu laiku gribu nopirkt un pamēģināt, kā garšo tās, kuras ir veikalos. Atsauksmes? :)
Rīt draugam dzimšanas dienas, ierastā rasola vietā nolēmām tieši ciemiņus pacienāt ar cēzera salātiem :) Tikai liksim tīģergarneles :) Ceru, ka sanāks labi :)