Paldies meitenes, bet joprojām neesmu saņēmusies viņam to pateikt. Tiesa nedēļu neesam tikušies un nedēļu no viņa nav bijušas nekādas ziņas. Turklāt viņa dzīve ir/bija sieviete, kas viņu pamatīgi čakarēja un vsp tur bija vājprāts, bet šaubos vai viņš viņu aizmirsis. Kādreiz visu par viņu stāstīja (kad bijā friends BEZ benefits :D ), bet tagad negrib pat runāt par viņu, sāpinājusi pamatīgi to vīrieti. Aj, laikam laidīšu viņu prom. Ja jau nedēļu klusē (sūtīju viņam sms uz kuru viņš neatbildēja, vairāk uzbāzties negribu), tad varbūt lai tā arī paliek. Palikšu es ar savām neizpaustajām jūtām, gan jau pāries ar laiku.
cubiana - mums tur tā jocīgi. Pirms trim gadiem gadījās vienas nakts sakars (betzinājām viens otru jau pāris gadus) un tad palikām draugi, norunājām, ka tā bija pirmā un pēdējā reize, viņam tad bija cerības uz jau agstāk minēto sievieti, bet tad man uzradās greizsirdīgs draugs un kkā tā mūsu saziņa pārtrūka, nesen (pēc trim gadiem) izšķīros no drauga un pirmais, kurš man iešāvās prātā bija viņš - satikt vnk kā draugu, bet tad gadījās akal pārgulēt (:D) un sākās. Un tagad ir kā ir! Pirmā un pēdējā reize, kad eju uz Friends with benefitsattiecībām!