Sveikas :)
Iespaidojos no iepriekšējās bb krēma diskusijas, tad nu tagad dilemma. Kas jums patīk labāk un kādas atsauksmes ir par šo ''maybelline dream matte mousse foundation'' ?
Tātad ko jūs izvēlētos šo bb ar salicīlskābi, vai maybelline dream matte mousse foundation ?
Tas Dream Matte Mousse jau nav BB krēms, bet gan pūderkrēms, ja nemaldos.
Man bija tieši abu šo produktu paraudziņi. Manai sejai labāk patika BB krēms, vieglāk klājās un visādā ziņā patīkamāks.
Tas Dream Matte Mousse jau nav BB krēms, bet gan pūderkrēms, ja nemaldos.
Man bija tieši abu šo produktu paraudziņi. Manai sejai labāk patika BB krēms, vieglāk klājās un visādā ziņā patīkamāks.
Tāpēc, ka BB krēmam ir citādākas funkcijas. :) Tas ir šķidrāks, netaisa tik matētu efektu, cik dream matte.
Tā kā man sejas tonis nav perfekti viendabīgs, lietoju tonālo. Dream matte lietoju jau daudzus gadus, ļoti patīk kā izlīdzina sejas toni un kā klājas. Ir meģināti arī citi tonāli, bet vienmēr atgriežos pie šī.
Par BB - manuprāt ti piemēroti meitenēm, kuru sejas tonis nesagādā problēmas, kuras velas nemanāmu, vieglu meikapu.
Jade La Jai, lietoju Loreal 16h tonālo krēmu. Ļooti patīk. Viegls, nepadara spīdīgu, taukainu ādu :)
Nopirku Maybelline BB un Garnier BB, sapratu, ka tas nav man, jo pat isti krāsa viņiem nav
Pašlaik lietoju pirmo variantu, ir ok. Tomēr liekas, ka manai gaišajai ādai medium ir par balu mazliet. Otram esmu mēģinājusi paraudziņu, man nepatika, tāds pabiezs, grūti izsmērējams uz sejas.
Man tā īsti nepatīk ne viens ne otrs, BB neko man nenosedza un otru pamēinot jutos kā ar otru ādu :D
Man labāk šis patīk, toņu izvēle diezgan plaša, nav biezs, tādā konsistencē kā BB, bet viņš ļoti labi nosedza visus defektus un arī nejutos kā ar masku. Šajās dienās bija viņam atlaides Drogās, bet tā man liekas viņš aptuveni 6 vai 7 Ls maksā, īsti neatceros. Bet izvēlies jau tu pati :)
Pie mums pieejamie BB krēmi ir visai tālu no oriģinālajiem korejiešu ražojumiem. Pati esmu salīdzinājusi Garnier ar korejiešu BB krēmu, ir acīmredzama atšķirība. Garnier/Maybelline ir vairāk kā ādas mitrinātājs ar nelielu toni, bet korejiešu krēmiem ir lielāka sedzamība, kā arī kopjošas īpašības.
Dream Matte Mousse man likās tāds nedabīgi matēts un stīvs. Domāju, ka tagad par to pašu cenu var atrast ko labāku.