Dīvaini, ka tā, bet, ja bieži uz sevi eksperimentē, tad jau gan jau ka var būt. Plus, svars var nebūt atkarīgs no rīsanas.
Lai gan Riman frizieru skolā arī pašām frizierēm bija dīvainas kvalitātes mati.
Tur vecenēm ziepes bija neaizsniedzama importa prece, skola zem katras kritikas. Kā tas nākas, ka 16 gadīgā Elizabete izskatās par 5 gadiem vecāka par Ilzi, kas mācās 12. klasē
Ilze gan tāda maza un mīlīga paskata būtne. Neteikšu, ka man patīk, bet noteikti visiem, kam patīk mazas jaukas meitenes, viņa patiks.
Lūk, žūrijai jau patīk.Itsevišķi vīriešiem.
Bet , starp citu, esmu reiz tur bijusi uz izlaidumu - purni krimināli, nezinu, kā 200kg smags eksemplārs var būt skaistuma speciālists, vai tonna ar izplūkātiem rižiem matiem - frizieris.
Pat piekrītu. No redzētajiem reti kuru par simpātisku varētu nosaukt. Tāda īpatnēja stila izjūta tur dominēja.
Starpcitu , meitenes, vienu dienu skatiijos to raidijumu ar vinjiem un domaaju, kaa ir ar to 16 gadiigo puisi, vai tad nebija ka tikai no 18 uz shovu iet? un vispaar, kaa ? tam siicim taču skolaa jaaiet!
elizabete anna, vai tad nebija tā, ka 16 gados iet 9. klasē? Man vismaz šķiet, ka es gāju...
Katrā ziņā mans rezumē ir tāds, ka Pāvels bija vislabākais, pārējie puiši ir norakstāmi. Aiz Pāvela varētu sekot Aminata un/vai tā, kas uzvarēja (neatceros vārdu, ikdienā neskatos). Pārējos pat neatceros, bet tā, ka būtu kāds tik vājš kā Kašers Okartes akadēmijā, man arī nešķita.
Uz skolu visiem mazajiem jāiet (tur trīs nepilgadīgas personas...).
Personīgi zinu vienu no viņiem - ir vienošanās ar skolas vadību, ka visu nokārtos pēc atgriešanās. Piekāpīgi.
Eh, pašai to šovu īsti nav sanācis redzēt, bet neteiktu, ka jūtos zaudējusi :D