Slegājot kanālus, netīšām uzsledzu.. neesmu plānojusi sekot līdzi..
Man no tās pirmās kopdziesmas ausis vītā. Drausmīgi..
Bet pirmā meitene skaisti dziedāja!
Neskatos un neinteresējos. Pāris reizes pārslēdzot TV kanālus apstājos pie tām tiešraidēm kanālā 2. Man liekas, ka projekts neveiksmīgs. Var just, ka Fabrikas laiki ir pagātnē :D
Nu skaņa klusa, liekas,ka tie dalībnieki dzied dikti klusi un bez spēka! :D
Es vēl nevienam īsti vārdu nezinu,bet interesē kā katrs nodziedās.
Par Aminatu mazliet vīlos, domāju,ka būs labāk.
Neko neesmu redzējusi vai dzirdējusi, tagad TV3 iet fonā,Par kopdziesmu piekrītu Al Qaedai - ausis vīta, pat neskatoties uz to, ka man nav muzikālās dzirdes! :D
Man kaut kā arī šķiet, ka Fabriku laiks ir jau pagājis..
Patīk Elizabete, šķiet, ka meitenei tiešām milzīgs talants, cik nu esmu dzirdējusi. :) Fane nevienam neesmu, paklausīšos, kā dzied. Pāvelam arī laba balss.
Mums liekas,ka tas fabriku laiks pagājis,jo pašas vecas esam! :D Agrāk vienmēr visi vecāki par pašu piedalījās, tagad vieni vienīgi sīči, ne interesanti viņu dzīves filozofijās klausīties, ne viņu jociņi mani smīdina! :)
Trīspadsmitniecēm gan jau tāpat rauj jumtu! :)
Aminata lieliski nodziedāja, nesaprotu Kramiņa atzīmi. Tik tīri (varbūt 1 vai divās vietās intonācija noslīdēja, bet tas bija knapi manāms), tik emocionāli. Vienkārši skaisti. Viņa man bija konkurente citā konkursā un man jau tad iepatikās, kā viņa dzied.
Tas, kurš tagad dzied par rozēm izklausās vienkārši ka kādā kultūras namā piedalās vietējā pagasta karaokē :(
Cilvēks liekas tāds normāls, bet ne jau dziedātājs.
Ja šie tie labākie, tad kādi tie pārējie, kuri pieteicās...
Tas puisis tik piemīlīgs, tāds sakautrējies, aww (l).. un lai ko arī neteiktu, ka šķībi dzied utt - nu nav tik traki meitenes, tak pirmais koncerts, satraukums uuun tā tālāk. Uzdrīkstēšanās jau vien :)
Kramiņš jau teica, ka nepārslavēs, lai nesakāpj galvā, lai ir, kur tiekties. :) Aminatu kaut kad nesen dzirdēju, tajā Grīziņkalna pasākumā, laikam, tad vairāk patika uzstāšanās.
Nu, protams, ka ir starpība, kuro reizi tu kāp uz skatuves, bet tādā gadījumā nevajadzētu ņemt pieredzējušus cilvēkus vispār vai arī vajadzētu ņemt tikai un vienīgi pieredzējušus... Negodīga konkurence sanāk.