Tauriņu karuselis

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Es jūku prātā. Ienīstu un dusmojos uz sevi. Bet tauriņi vēderā ir apgriezuši visu kājām gaisā... Es nevaru ne ar vienu par to izrunāties, bet sirds plīst pušu.

Bija darba korporatīvais pasākums zaļumos. Dienā ritēja viss, kā plānots. Bet tad ātri acu skatieni vienam uz otru, slēpts smaids, nejaušs rokas pieskāriens... un naktī tu jau attopies ezerā, mēness gaismā, savijusi kājas pret kāda augumu un trīcošām lūpām skarot viņējās.

Tas ir mans stāsts, kā es ļāvos neapdomīgai kaislei ar aizliegto augli. Pat ne darba kolēģi, bet savu šefu.

Man ir draugs, mans mīļotais vīrietis, ar kuru es plānoju savu nākotni, ko mīlu jau daudzus gadus. Protams, ilgu gadu gaitā trakā dzirkstele ir pieklususi, ir iezagusies rutīna. Un droši vien daudzas ir izjutušas to slēpto vēlmi, par kuru mēs nekad nevienam nestāstam, jo tas nav piedienīgi - par vēlmi kādreiz atkal just pirmos pieskārienus un pirmo skūpstu.

Jūs varam mani šaustīt, bet ziniet, ka es pati sevi šaustu simtiem reižu vairāk. Un tai pat laikā jūtos kā septītajās debesīs.

Ko darīt? Kā justies? Kā apturēt to tauriņu karuseli?
25.08.2013 20:04 |

Reitings 136
Reģ: 08.04.2013
Ja ir šaubas par pašreizējo vīrieti blakus, piedevām, ir kreisi gājieni, ir vērts padomāt kāpēc tu tā rīkojies.
Var jau arī attaisnoties, ka pietrūkst tā attiecību sākuma emociju, bet ja tu padomātu, tad saprastu, ka tur ir daudz dziļāka problēma.

Ir jau grūti aiziet pēc 7 gadu kopā būšanas, bet izskatās, ka ir pienācis laiks. Ļoti žēl, ka tā cūciski izdarījies pret savu vīrieti, bet es ceru, ka viņš atradīs sev meiteni, kas viņu mīlēs visu laiku kā pirmo reizi.

Tev es novēlu būt reālai. Loģisks iznākums situācijai ar priekšnieku, ja es būtu viņa vietā, šobrīd tevi nicinātu un noteikti nespētu uztvert īsti nopietni. Lieki sabojātas darba attiecības. Atliek gaidīt, kad sāks lekt ārā šefa "jaunā" attieksme. Un kā tu domā, kāpēc, lai vīrietis, ar kuru tu krāpi citu vīrieti, vēlētos ar tevi būt kopā?
26.08.2013 17:26 |

Reitings 136
Reģ: 08.04.2013
Un tad vēl sievietes kauc, ka veči ir cūkas! Izrādās ne viena vien ir īsta maita, un tad pēc tam nesaprot kāpēc viņas neciena un krāpj. Fuu!
26.08.2013 17:29 |

Reitings 151
Reģ: 17.04.2012
Un kā tu domā, kāpēc, lai vīrietis, ar kuru tu krāpi citu vīrieti, vēlētos ar tevi būt kopā?

šis teksts ir kaa naglai uz galvas! :(

Tāpēc laikam, ne es, ne raksta autore nav pelnījušas tos labos vīriešus.. :(
Skarbi, bet patiesība.. :(
26.08.2013 17:31 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Es ceru, ka Tu, Šakti, nepieņem te rakstīto kā akmenī iecirstu patiesību un neesi sabiedrībai par prieku sev pierē iededzinājusi kauna zīmi. :) Nesaku, ka tas, kā Tev sanāca, ir baigi labi, bet nu būsim godīgas - lielākajai daļai no sprauslātājām nav septiņu un vairāk gadu attiecību pieredzes, tāpēc tā tāda teorētiska pļurkstēšana un tukša moralizēšana vien sanāk.

Taureņi nobeigsies, ja pati viņus atkal un atkal nemodināsi. Tas, ka Tu īsti negribi, lai tie pazūd, šķiet, šobrīdi ir lielākā problēma.

Un ļoti piekrītu meitenei, kura rakstīja, ka notikušais un notiekošais Tevi piespiež izanalizēt esošās attiecības - kā ir, kā nav, kā vajag un kā nevajag būt. Veiksmi aprēķinos! ;)
26.08.2013 17:32 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Jā, forši ir sajust sen nebaudītas sajūtas, bet esi taču reāla! Tāpat taču ar šefu nekas nopietns nebūs, domāju, ka Tu to zini. Vienkārši ir jāmāk laikā apstāties. Ja draugs Tev ir svarīgs, tad turpini ar viņu attiecības un padomā, kā atgriezt taureņu sajūtu (vai vismaz ko līdzīgu) ar viņu. Šis mazais grēciņš lai tad arī paliek, kur tam jāpaliek.
26.08.2013 17:56 |

Reitings 39
Reģ: 25.08.2013
vot,vot :) shefu jau nu gan atlikt....shaadas attieciibas laimiigi beidzas 1% no 100 ! Viss beigsies tikai ar to, ka Tew naaksies mainiit darba vietu, o, jaaa, zinu n-tos gadiijumus! Vai arii nemainiisi, bet paliesi asarinjas, nocietinaasies....tas tikai sarezgiis darba vietaa visus procesus...bet pat draugi no Jums nesanaaks nekaadi, tici man :)
26.08.2013 18:02 |

Reitings 39
Reģ: 25.08.2013
un- PROTAMS- ka PROBLEEMAS maajaas :)
26.08.2013 18:02 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Shefam taisniiba. Nav ko cuukoties darba vietaa! It iipashi, starp prieksnieku un aiznjemtu padoto. Padomaa, kas tev ir svariigaks - taurenji vai darbs un attieciibas.
26.08.2013 18:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits