Kad rozā brilles nokritušas...

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
šo nedēļu esmu nobeigusi ar kārtējo attiecību izgāšanos un rezultātā-šķiršanos...
Nezinu, kas ar mani notiek, katru reizi, kad sāku attiecības ar kādu puisi, vienkārši lidoju, esmu samīlējusies līdz nejēgai, esmu par visu sajūsmā, gribu katru mīļu brīdi pavadīt ar to cilvēku un jūtos vienkārši laimīga, jau domās kaļu nākotnes plānus! sākums jau labs..bet tad paiet laiks, tās pirmās rozā brilles nokrīt, sajūsma noplok...es zinu, ka tik tālu tas viss ir normāli un dabiski, bet problēma ir tajā, kas seko-es vairs nespēju to cilvēku izturēt, man ir tāda sajūta, ka esmu nolemta, ka smoku, man pat vairs nav vēlēšanas ieguldīt sevi tajās attiecībās, ja godīgi, man vienkārši pazūd jebkāda interese. Un attiecības beidzas.
Un tas nav viens gadījums, kad man viss tā beidzas, tā notiek pilnīgi visās attiecības ar vīriešiem, kurās iesaistos, pēc tam jūtos nomākta, nelaimīga līdz brīdim, kad tādā pašā veidā uz galvas lecu iekšā jaunās attiecībās, un katru reizi esmu 100% pārliecināta, ka šoreiz viss būs savādāk, bet nav...Kas notiek? Vēl kāda ir pazīstama ar šādu situāciju?
25.08.2013 18:11 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Varbūt ir kāds greizs priekšstats par attiecībām? Kā teikt - dzīvē nav kā filmās, visu laiku rozā brilles un baigā romatika un mīlestība utt.

Vienīgais, kas te var līdzēt ir psihoterapeits, kas palīdzēs sakārtot galvu un sevi un attieksmi utml.
26.08.2013 11:00 |

Reitings 44
Reģ: 26.08.2013
Man gan šķiet, ka Tev vienkārši ir tāda kā atkarība no tām emocijām, kas ir attiecību sākumā un tiklīdz tās emocijas zūd, tā Tev vajag, ja tā var teikt, "jaunu devu"...Un tā ir tāda neveselīga atkarība, kas nodara ļaunu gan Tev, gan cilvēkiem, ar ko saisties.

Ja skatās no tādas nedaudz komiskās puses, tad drusku atgādini tādu Kazanovu sievietes ādā ;) :D
26.08.2013 20:13 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Uh, meitenes, salasījos tagad jūsu visu domas, par ko paldies, un nu domāju, daudz domāju..
Esmu savā ziņā egoistiska, varbūt vairāk nekā citi, tas jāatzīst, varbūt man arī ir kāda psiholoģiskā barjera pret nopietnām saistībām, varbūt arī esmu drusku atkarīga no tas tauriņu sajūtas vēderā un varbūt tiešām mana zemapziņa liek man citus sāpināt un pamest...Nav man tādas īstas skaidrības ne par ko, bet nu tik tālu esmu izprātojusi, ka tas kritiens bezdibenī ir jāapstādina un tā kā man nav prasmes un sajēgas, kā būt normālās, veselīgās, ilgstošās attiecībās, tad labāk neiesaistīties nekādās un pabūt vienai. Vismaz šobrīd.
26.08.2013 20:26 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Izlasi Viltīgās Lapsas komentāru un tālāk neturpini. Viņa vidu pateica 10-niekā!
26.08.2013 20:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)