so.so ne, pārējās lietas, cilvēki manā dzīvē ir deizgan nemainīgi, nu draugi gan man ir tikai tie, kas jau no sētas, no pašas bērnības, un, protams, ģimene, jau nemainās :)
Smurfete, horoskops diezgan daudz par mani.
Neons, sirdssāpes es tiešām nevienam ar nodomu neesmu vēlējusies sagādāt, esmu gribējusi tikai kopīgu, laimīgu nākotni, bet ir sanācis tā, kā sanācis..man tiešām žēl par tām sirdsāpēm, ko esmu sagādājusi, bet tas nav ar nodomu, vienkārši nav vairs tas..un es arī nevaru palikt blakus tikai tāpēc, lai kādam nesāpētu..
Maklemors, nevaru teikt, ka man nav bijušas sirdsāpes un asaras, ir bijušas, un, kā vēl...bet ne tik ļoti, lai atgrieztos pie tā cilvēka. Varbūt arī lepnums pie vainas.
Bet tagad gadu pēc laulības šķiršanas, vēl divām attiecībām pēc tam, jūtos kā īsta neveiksminiece..man ir tikai 25 gadi, esmu šķirtene, ar virkni neveiksmīgu attiecību, virkni sāpinātu cilvēku, vīlušos ģimeni aiz muguras, taču joprojām sevi attiecībās nespēju realizēt.. kamēr dažas manas draudzenes joprojām ir pirmajās nopietnajās attiecības un tikai tagad virzās uz laulību pusi un es ticu, ka viņām viss izdosies. Man prieks, tiešām prieks, bet tajā pašā laikā jūtos tāda pazudusi...