Ļoti labs garastāvoklis, paldies. :) Meklēju jaunu sporta klubu, rakstu jaunu blogu, plānoju ceļojumus, taisu sarakstu ar visu nepieciešamo jaunajam darbam un dzīvesvietai. Dzīve mutuļo. :)
Es šodien nedaru neko, man ir nogurums, ne īpaši labi jūtos, skatos Latvijas Dokumentālās filmas pa TV3play, interesanti, tikmēram nožāvēju nagus, būs jāiet vēlāk arī jāizguļas.
Es šodien mājās viena pati, uzslēdzu mūziku uz skaļo un taisīšu mākslasdarbu. Sen neko neesmu taisījusi :) bet tāda ķēpa un šķrobe ja nesanāk, bet anyway kko uztaisīšu.
Nu man no tiem āboliem, kas atvesti no laukiem sanāktu kādas 100 ābolkūkas.
Sagadīšanās vai kā, bet kad es tīiiik ļoti gribēju ābolus, neviens neveda. Tagad kad nevajag tik daudz un esmu jau atēdusies, saved ar maisiem. Tagad dalos ar draugiem, lai nebojājas.
vakar forsi atputamies, bijam piena, maizes un medus svetkos, pec tam aizbrauucam paskatities driftu, nosalam un nu mazajam klepus un iesnas, bet domaju ka ati tiksim uz pekam!
sodien bijam senes, salasijam 5l spainiti :)
un tagat iesmereju matos hennu+basmu un gaidu kas nu sanaks :D
es arī šodien pa mājām, it kā jāizbauda vienas no pēdējām vasaras brīvdienām, bet kaut kā pagaidām slinkums līst ārā no mājām, jo neizskatās nemaz tik silti, kā gribētos. varbūt vēlāk ar draugu līdz jaunajai Dauagavas promenādei aizstaigāšu. plānoju draudzenei vecmeitu ballīti un vēlāk pagatavošu kaut ko ņammīgu pusdienās :)
Santa, man nav tādas iespējas šeit dabūt lauku ābolus. :( Būtu Latvijā, tad jā... bet te..
vispār stulbi,ka viss veikalos jāpērk, gurķi, tomāti , kartupeļi..
Latvijā kad bijām,tad gan pieēdāmies dārza labumus. :)
Čau! :)
Ahh.. atkārtošos, bet es dievinu brīvdienas :) Bijām tirgū sapirkties dārzeņus un augļus. Tikko jau vienu bļodu ar vīnogām izēdu :D Marilyn, Tev jābrauc uz savas pilsētas svētdienas trodelmarketu un jāsapērkas āboli. Vispār es arī sakārdinājos ar ābolmaizi. Vajadzēja ātrāk iedomāties un nopirkt ābolus, lai varētu izcept.
http://www.marktcom.de/veranstaltung/12088-Troedelmarkt-Bremen-Neustadt-REAL
šeit var redzēt.. šodien pie jums ir Trödelmarkt Bremen-Neustadt REAL
So. 25.08.2013 07:00 - 14:00 Uhr. Bet kaut kā jocīgi.. mūsu pilsētā trodelis katru svētdienu ir no 11:00-18:00.
Katru svētdienu tas ir citā vietā.. pārsvarā pilsētā ir kādās 4-6 vietas un tad katru nedēļu vieta mainās uz riņķi.
Labrīt. Jā, man ir rīts. Pēc vakardienas fiasko ar ģībšanu, šodien jūtos, ka tālāk par gultu netieku, tāds bezspēks. Vēl neesmu ēdusi, bail, ka vēders varētu sāpēt, bet gribas. Ko jūs ieteiktu tādu vieglu, veselīgu?
Labrīt!
Sen neesmu te parādījusies, biju pie vecākiem aizbraukusi uz viņu mājām, ļoti labi pavadīju laiku :)
Šodien plānā mierīgi pastaigāties pa Bostonas ielām, vīrietim brīvdiena, tad nu kopā jāatpūšas!