Padalieties ar bildēm/idejām, kas sastādīs jūsu rudens garderobi? Varbūt iedvesmošos no kaut kā.
Pagaidām esmu tikusi pie burvīgiem lillā krāsas rudens zābaciņiem, bet nezinu kā ar jakām/trenčiem.
Vakar tiku pie superīgām brūnām rudens kurpēm
Trencītis man ir zaļi rūtots no pagājušā gada. Aktuāli- atrast kādas bikses, svārkus, džempīšus un blūzīti. Bet es kā vienmēr galvā izfantazēju kaut ko tādu, kas nav atrodams nevienā bodē :D
Valkāšu to pašu, ko iepriekšējā rudenī(drēbes nav novalkātas vai sabojātas). Kā vienmēr - garie svārki, dažādi džemperīši utt. Arī rudens mēteli jau pagājušajā gadā nopirku. Taču, klāt ļoti gribu atrast un par normālu cenu nopirkt šādu rudens platmali(tikai melnā krāsā un bez tās figņas, tikai ar lentīti):
Septembrī nopirkšu dziju un tad uzadīšu sev zaļu šalli:
Un tad vēl, pumpainas rudens zeķubikses gribētos atrast :)
Sen jau gribeeju, un beidzot nopirku sev melnas skinny bikses ar saanu raaveejsleedziisiem.. Liidziigas siim, bet maneejaam audums man patiik daudz labaak..
Tagad gribu veel saadus zaabacinjus:
Un kaut ko sieviskiigu.. Lielu adiitu jaku:
Ādas jakas patīk
Protams man ir arī trencis, tāds kupls, bet gribas nomainīt viņam pogas lai izskatās labāks, no parastām pogām uz šādām metāliskām :)
Puszābaki klasiski
Man pašai gribētos šitādu pončo laikam pie tāda tikt veicot tik individuālu pasūtījumu, bet nu jau ļoti sen gribas tādu, gan vasaras aukstos vakaros, gan rudeņos :)
Zinu kas taisa šitādus pančo un vēl viskaut ko citu. Ir doma iemācīties pašai arī tādu uzmeistarot, jaiemācas kaut kas jauns, jo zeķes jau ir apnikušas atdīt ziema vakaros :D
Ambera tā kā tai lellei līdzīgs pončo ir manai priekšniecei, viņai gan vairāk kā džemperis, bet izskatās pončveidīgs, bet ar tādu banti, šokolādes brūns, izskatās smuki pat ļoti pat pie klasiskiem biroja svārkiem, es jau viņai paspēju izteikt komplimentus :)
Iekopēšu, ko es tādu rudenīgu esmu noskatījusi :D
jaciņa
šitāda veida legingi
noteikti šitāda veida zābīšus gribu
tad varētu arī kādus sievišķīgākus apavus
kādu drūmāku kleitu
kādu jaunu žaketīti
kādu jaku
vēl šitādus apavus
rudenīgu kleitu
k ko tādu
šitādu foršu, mīkstu kreklu
Pagaidam tikai fantazeju, bet idejas prata rudens garderobei ir.
Trencis kuru visticamak naksies meklet interneta
Sim vienkarsajam ar nav ne vainas
Zabacini gan dienam kad velos izskatities sava zina seksigak
un dienam kad vairak jaskraida apkart
Esmu tikusi pie labam tumsi, tumsi zilam skinny dzinsam kuras zinu, ka valkasu daaaudz. Tatad klat janoperk dazadi dzemperi un jakas, bluzes. Pagaidam prata nak sadi stili un detalas