Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nabadzība vs Bagātība??

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Būtu interesanti paklausīties viedokļus no meitenēm kurām ir ļoti bagāti puiši.Kuri nāk no ļoooti pārtikušām ģimenēm un visu mūžu ir dzīvojuši pārticībā.Kā jūs spējiet būt kopā ar viņiem?Nejūtieties mazvērtīgas,zemākās kārtas, jo jums nav kruts dzīvoklis,mašīna un zīmolu apģerbi???Man būtu kauns vest puisi iepazīties ar vecākiem, ja dzīvotu Purciemā,Bolderāja utt, bet vinš nāktu no villu rajona.Varbūt tas ir tikai manas iedomas ,ka abiem jābūt vienlīdzīgiem vairāk vai mazāk.Esmu arī novērojusi, ka tādi puiši nekad nav kopā ar lauķēm kuras ir skaistas tomēr izskatās trūcīgi.Varbūt viņiem ir bailes ka šis visu naudas maku izgrābs.
Varbūt arī LV nav daudz šādu puišu un ģimeņu,tomēr būtu interesanti paklausīties viedokļus.
24.08.2013 02:34 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tad ko, ja esi piemeeram, piedzimusi ljoti nabadziigaa gjimenee? Satikties driikst tikai ar tirgus kraaveeju Vankju, kuram lielaakie sveetki ir jaunu krosenju iegaade, jo paareejie viirieshi diemzjeel pelna vairaak kaa tavi vecaaki?
Mana atbilde ir nee, es nekaunos, kompleksu nav. Neesmu vainiiga pie taa, ka maniem vecaakiem nebija naudas.
24.08.2013 02:57 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Pilniigi piekriitu Kristai!
Man ir situeets viirs -tiesi taa vareetu teikt ,un man pilniigi nebija nekaadu gruutiibu vinu iepaziistinaat ar savu mamminu,kura dziivo dziivokliitii ar malkas apkuri.Vins pilniigi normaali uztveera visu ,zinaaja kaa esmu dziivojusi ieprieks.Zinaaja to ,ka pusdienaas nebuus lasi,neegi uttEeda mammas vaariito zupinu,pat nezinot kas tajaa ieksaa-es tikai paluudzu pie auss-ja vari ,izeed visu!:)
Man loti nepatiik cilveeki ,kuri nevar aizvest savus vecaakus ,vecvecaakus piemeeram uz teaatri tikai taapeec ,ka neizskataas tikpat siki....kaunaas par saviem radiem utt
24.08.2013 03:43 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu vispār jau teiksim tā, ka bagāto slāņu puiši reti ir kopā ar nabadzīgām meitenēm, jo vienkārši viņu ceļi tikpat kā nekrustojas. Un tas manuprāt ir galvenais iemesls, kāpēc reti sastopami šādi pāri.

Ja reiz bagātnieks ir ieskatījies kādā nabadzīgā skaistulē, tad, manuprāt, ir lieki vēl kautrēties iepazīstināt ar saviem vecākiem vai kautrēties no sava statusa. Tas jau vairs neko nemainīs, jo puisis jau saprot, ka meitene nav no viņa slāņa. Protams, ir iespējams, ka būs sava veida neveiklas situācijas, bet tas nebūs nekas briesmīgs.

Attiecībās, kad vīrietis ir bagāts, bet sieviete nē, manuprāt, nav jājūtas neveikli, bet jāļaujas. Galu galā vīrietis ir tas, kurš parasti nodrošina ģimeni un šajā gadījumā tas viņam vispār būs tīrais nieks, kas ļaus kārtējo reizi paspīdēt vīrieša ego.
Taču, ja bagāta ir sieviete, bet ne vīrietis, tad gan pilnīgi noteikti - vai nu vīrietis jutīsies nepilnvērtīgs un pazemots, vai arī izrādīsies totāls alfonss.
24.08.2013 05:58 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Mans bijusais bija loti turigs un vinam Danija ir liela maja, bet es vienkarsa meitene.
24.08.2013 07:03 |

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
Tad ko, ja esi piemeeram, piedzimusi ljoti nabadziigaa gjimenee? Satikties driikst tikai ar tirgus kraaveeju Vankju, kuram lielaakie sveetki ir jaunu krosenju iegaade, jo paareejie viirieshi diemzjeel pelna vairaak kaa tavi vecaaki?

Nē, ir jādomā par to kā kļūt bagātai nevis kkādām attiecībām. Protams var domāt kā nosūkt kādam bagātniekam bagātību, bet tas nav tas labākais variants, jo nav to bagātnieku tik daudz. Ja piemeŗam manī iemīlētos bagāta sieviete, es viņai mēģinātu atņemt visu.
24.08.2013 08:23 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Nav sanācis pašai saskarties ar šādu situāciju, bet man jau kaut kā šķiet, ka tiem bagātajiem puišiem, ja viņi ir izglītoti, ar labām manierēm, normālu audzināšanu un toleranti, netraucē tas, ka meitenei pieticīgāki vecāki un aizbraucot ciemos izturas ar cieņu un sapratni.
Šādi puiši drīzāk vēlas blakus vienkāršāku meiteni,jo ir "noguruši" no tām izlutinātajām, iedomīgajām cacām ar aprēķinu, kuras gaida dārgas dāvanas un tml.

Cita runa ir, ja šādi bagātie puiši ir izlutināti, kaprīzi, iedomīgi bērneļi, kuri pieraduši pie ekstrām un skaistas, bagātas dzīves. Tad gan var rasties situācija, ka negribīgi brauc pie meitenes vecākiem, kuri nav tik turīgi. Lai gan kā jau Neons minēja, diez vai ka šādi džeki izvēlētos vienkāršu meiteni.

Bet tas jau tikai mans subjektīvais viedoklis :)
24.08.2013 08:31 |

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
Pārsvarā jau tās vienkāršās ir tās ar lielāko aprēķinu.
24.08.2013 08:37 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Pārsvarā jau tās vienkāršās ir tās ar lielāko aprēķinu.

Nezinu gan. Es arī diezgan vienkārša, nu tādā ziņā, ka nauda, mašīna, māja nav pirmajā vietā un bez dārgām dāvanām arī varu iztikt. :) Un būt ar kādu kopā tikai dēļ naudas? Es tā nevarētu.
24.08.2013 08:41 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
nekad nevajadzētu kaunēties par sevi, savu darbu, savu partneri, savā mājām un vietas no kurienes nāc.

1.varbūt nepareizi dzīvo
2. prātā kuku sprādziens noticis unno mušas izpūš ziloni.
24.08.2013 09:01 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Grūti teikt, jo neesmu tādā situācijā, šobrīd man noteikti nebūtu kauns.

Taču par paralēlu tematiku - tomēŗ uzskatu, ka ir jāsatiekas ar partneri, kas ir no līdzīga sociālā slāņa. Tas ir pierādījies gan manā, gan paziņu lokā. Kāpēc? Došu tādu salīdzinājumu - nu ko uzņēmējs runās ar pasta darbinieci? Tur jau atkal nav saskares punktu - ne domāšanā, ne darbībās, ne dzīves uztverē, nerunājot par sadzīviskām lietām. Esmu no tām, kas stipri, stipri apšauba varinatu - miljonārs, kurš būs kopā ar maximas pārdevēju.

Iespējams, tā var būt, taču tās drīzāk izskatītos pēc seksuālām attiecībām naudas dēļ - zem mīlestības karoga. ;)
24.08.2013 09:07 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
_paris, bet kāpēc Tev šķiet, ka nabadzīgs nozīmē arī to, ka dumjš?
Es nenāku no pārtikušas ģimenes, lai arī daudzi, kuri ir mums līdzās,domā ko citu. Arī tad, kad ar daudziem iepazinos, biju "iegrimusi" studijās, darba nebija, naudas pietika tam, ko vajadzēja, ne vairāk, sevi īpaši nekopu, ģērbos vienkārši.
Un es varu atzīties, ka vismaz 4 ļoti turīgus vīriešus esmu satikusi, nejūtot, ka mums nebūtu nekā, par ko varētu runāt. Domāšana bija līdzīga, dzīves uztvere arī.
Protams, par lielāko daļu cilvēku Tev varētu piekrist, taču ir pietiekoši daudz izņēmumu. Arī manā paziņu lokā ir sieviete, kura apkopa tenisa kortus un ir kopā ar miljonāru.
24.08.2013 09:22 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Vējā, es neteicu dumja, taču domāšanas procesi(par ko domājam) gan atšķirās. Jautājums arī cik liela ir atškirība - mērēma dažos simtos, miljonos? Izņēmumi ir, uz to balstās visas pasakas, bet manā dzīves pierdzē pierādāš pretējais. Tas piemērs par uzņēmēju un pastnieci bija no dzives. Kopā viņi bija, jo sekss esot bijis perfekts, bet par ko runāt..viņa netvēra lauku absolūti. Nenoliedzu izņēmumus, atkārtoju, tomēr šoreiz par lielāko daļu runāju. Un šeit ir starpība - nenākt no pārtikušas ģimenes, tas tieši ir dzinējspēks daudziem strādāt, pelnīt vairāk, taču, ja cilvēks pa dzīvi tāds - nekāds..darīt neko negrib - tur nekas nevar būt. Kā lai saka - ir ļoti vajadzīgi pasta darbinieki, pārdevēji, tie visi ir lieliski cilvēki, kam varam pateikties ikdienā par padarīto, tomēr katram no mums dzīvē ir tā sava vieta, savi cilvēki. Būtu naivi man cerēt, ka princis Harijs mani precēs nost. ;)
24.08.2013 09:31 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Nekad nekaunētos no saviem vecākiem. Man būtu drīzāk kauns šādu jautājumu uzdot.
24.08.2013 09:49 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Identiski bija/ir mana situācija. Draugs bija turīgs, es nē. Neko, saņēmos, aizvedu uz nepabeigtu māju,iepazīstināju ar vecākiem. Nekas, tagad jau 5 gadus kopā esam laimīgi. Tā finansiālā atšķirība ir, bet viņa nav liela, ātrāk tādā jomā, ka viņš neskaita, es skaitu kur un kā es izdodu naudu.
Visādi citādi viņš un mani vecāki ļoti labi saprotas, ir par ko parunāt.
24.08.2013 10:29 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Es arī nekad nekaunētos no saviem vecākiem vienīgi par tēvu kurš pameta ģimeni likteņa varā :(
Bet nav bījusi tāda situācijā jā puisis nāk no turīgākas ģimenes nekā es, bet nav ka es pr to kaunos ka es esmu lauku meitene.
24.08.2013 10:38 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Nejūtos stāvu zemāk, kā viņš, kur nu vēl kaunēties iepazīstināt ar ģimeni.
24.08.2013 10:44 |

10 gadi
Reitings 2084
Reģ: 31.01.2012
Nu, pirmkārt, ar nabadzīgu (šī vārda tiešajā nozīmē) tāds bagātnieks diez vai tiktos. Tā, manuprāt, notiek tikai filmās. Dzīvē tiešām skatās, ja ne sava slāņa, tad tādas partneres, kas ir pa vidu (nav bagātas, bet ja vajag, var atļauties nopirkt jaunu kleitu ballei, samaksāt kaut kādus neparedzētus izdevumus utt.

Man laikam nav paveicies ar puisi. Kaut kāds nabadzīgais, ja jau 21 gada vecumā var atļauties īrēt kaut kādu tikko izremontētu divistabu dzīvokli.

Autores tekstā nedaudz ir pārspīlēts šis tas. Tas, ka cilvēks dzīvo lētākā rajonā un nav miljonārs, nenozīmē, ka viņš ir nabadzīgs.
24.08.2013 10:44 |

10 gadi
Reitings 2084
Šādi puiši drīzāk vēlas blakus vienkāršāku meiteni,jo ir "noguruši" no tām izlutinātajām, iedomīgajām cacām ar aprēķinu, kuras gaida dārgas dāvanas un tml.

Cik forši bagātās meitenes saliktas vienā maisā. Bagāti puiši, redziet, var būt gan normāli, gan iedomīgi, bet bagātas meitenes visas ir cacas un iedomīgās. Nu, jā, kaut kā taču sevi jāpataisa labāku par tām turīgajām, ne? :)
24.08.2013 10:50 |

10 gadi
Reitings 2084
*Man laikam nav paveicies ar puisi. Kaut kāds nabadzīgais, ja jau 21 gada vecumā var atļauties īrēt kaut kādu tikko izremontētu divistabu dzīvokli PURVCIEMĀ.
24.08.2013 10:52 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nu, esmu no vidusslaanja gjimenes bet - kauneeties no vecaakiem...? Man no maniem vecaakiem nekaadu miljonaaru priekshaa nebuutu kauns. Sirsniigi, atsauciigi, izgliitoti cilveeki, ar plashaam intereseem. Un dziivoja ilgus gadus netaalu nu Purvciema :)

Maniem vecaakiem ziimolu apgjeerba nav (jo neinteresee taadas lietas), bet toties galvaa viss kas labs ir - zinaashanas, erudiicija, veselais sapraats, dziives gudriiba, utjpr. Un taada tipa bagaatiiba, manupraat, ir liidzveertiiga villai Baltezeraa.

Kaads provinciaalisms - nu nav, nav, NAV pie mums Latvijaa taadas slaanju atshkjiriibas, lai to tieshaam vareetu tik briesmiigi izjust, sevishkji jau nu muusu vecaaku paaudzee. Nav te nekaada Indija ar kastaam.
24.08.2013 10:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits