Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vakariņas

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Sen nav bijusi vakariņu diskusija no manas puses. :D
Šodien gribu ko šādu pagatavot:
http://gardedis.lv/post?post_id=729
ir kāda taisījusi ? kā garšo?
Ar ko šajā receptē atšķiras cietais no parastā siera? un ko viņš tur 1h 15min darīs tajā cepenē?
23.08.2013 14:16 |

10 gadi
Reitings 251
Reģ: 17.04.2009
aloe - tie vistas plācenīši ir vēl gardāki, ja klāt pieliek rīvētu sieru... mmm! :) dievinu!

Man austeres šķiet pretīgākā lieta, kas jebkad nobaudīta. Kādas divas minūtes turēju to zvēru mutē un centos norīt, bet man nenormāli rāva uz augšu un beigās izspļāvu :D toreiz pilnīgi asaras saskrēja acīs. Been there, done that and never do it again! :D
04.09.2013 10:50 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Foxes o, točno, vakar neienāca prātā pielikt. Noteikti jādara tā nākošreiz :)
04.09.2013 10:53 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Mi amor-vieglaak iesliidinaat noteikti no vaacina!:)Runaajot tiesi par konkreeto restoraaninu,par kuru es rakstiiju-es biju paarsteigta,cik tomeer leeti vareejaam paeest,jo neemaam jau arii citus eedienus pagarsot.Es apeedu 3 austeres un paaris susi,pagarsoju veel dazas zivis,kuras bija jeelas sagrieztas mazaas streemeliitees uz skiivja, un biju paeedusi!Viirietis,kurs muus aicinaaja samaksaaja 60 $ par visiem(3 cilveeki)!Es domaaju taa bija loti laba cena par labu eedienu!Jaasaka ,ka eediens jau laikam pie mums vispaar saliidzinosi ir loti leets!
Es novirziijos no teemas,bet tomeer gribeejaas pateikt,ka tas nav nekas taads...eest juuras veltes-pat restoranaa!Ir jau dazaadi restoraani protams,bet taa ir cita runa!
04.09.2013 15:26 |

Reitings 141
Reģ: 29.01.2009
Libra
Šovakar risoto ar rikotas sieru un meža sēnēm un vistas-dārzeņu zupa. Beidzot esmu atradusi ideālos buljona kubiņus, zupa izdodas pasakaina

Vari pastāstīt, kā gatavo risoto ar rikotas sieru un meža sēnēm?
04.09.2013 15:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits