Sen nav bijusi vakariņu diskusija no manas puses. :D
Šodien gribu ko šādu pagatavot: http://gardedis.lv/post?post_id=729
ir kāda taisījusi ? kā garšo?
Ar ko šajā receptē atšķiras cietais no parastā siera? un ko viņš tur 1h 15min darīs tajā cepenē?
man pat liekas, ka tu var bez tā sviesta iztikt, jo saldais kreejums būs un siers- taukvielas pat nav vajadziigas. Moz garšai var pielikt kādu kripatiņu :)
Es šādus nesen uztaisīju. Ļooti garšīgi bija! (l) Bet galvenais lai garšīgi uzbērt cepot kartupeļu garšvielu Santa Marias un pasniegt ar krējuma ,lociņu mērci! :P
Ir sen, sen gatavots, man garsoja, bet trekns gan loti. Jasaka gan, ka es kartupelus vispirms izvariju, tad atdzesetus sagriezu un tad liku cepene. Nu nav man pacietibas tik ilgi gaidit
Gaspačo, manuprāt, garšo kā atškaidīta tomātu sula ar papriku pa vidu.
Kaut kas foršs tajā garšu salikumā ir (to tās pārējās piedevas dod), bet nē... vairāk negatavošu un kafejnīcās neizvēlēšos.