Nesaprotu, kāpēc prese ir jānodarbina 5x nedēļā, kurš treneris tev tā teica? Nekad tādu viedokli neesmu dzirdējusi no treneriem.. 3x nedēļā esot absolūti pietiekami. Bet nu katram jau cita treniņa programma.
_paris,
tas ir mans izdomajums,jo Es GRIBU presi...:D :D :D un vakar tievetaju diskusijaa asi par sho diskutejaam un prese esot muskulis,kursh atslaabst visaatraak un var to darbinat biezhaak :D man 3x ned liekas,ka ir pa maz :D man vajag vel un vel un veel :D
Pirms gruniecibas ka4aju presi gandriz katru dienu, papildus vel citi vingrinajumi un baseins, treneris neko neteica. Nebija ta, ka katu dienu uzsvars uz vederpresi.
soreiz interese ka ir majas apstaklos.
Teiksim tā, tiem treneriem ir 6paka, man vismaz nav iemesla neticēt. Piekrītu par atpūtu muskulim. BET, to redzēsi tikai tu pati, varbūt es kļūdos un tev būs bijusi taisnība.
nu re... atkal sheit notiek nesaprashanaas... es ar esmu dzirdejusi krabis-ooo variantu,jo vederprese ir muskulis,kursh atslaabst visaatraak un tapec nevajag dot lielu atpuutu... aj..
vel jau iet runa par to,KAA to kachaa...cik smagi..jo Es nedomaju,ka ar to vingrojumu kompleksu nenormaligi nopuuleeju presi,jo nav jau zaales variants un 2x smags trenninsh..
es aizvakar uztaisīju presi tā, ka šodien pat vēderu ievilkt nevar kā sāp :D Tāpēc nesaprotu kā to var darīt katru dienu :D Ja man nesāpētu, tad, iespējams darītu biežāk :)
man tiešām bija ļoti ātri rezultāti, kad presi trenēju katru dienu. Kad trenēju kādas 3x nedēļā, rezultāts nekāds. Protams, jūtu, ka kaut kas tiek darbināts, bet vairāk tā tonusiņam neviss acīmredzamam rezultātam.
Un tā katru dienu taisīšana man nav stundām ilga, bet katru dienu pa kādām 100 presēm priekšai un 100 sāniem
Nu ok, nav tāds mēŗķis, bet ja tev nav mērķa, tad kāpēc tu taisi presi 3x dienā? Muguras stiprināšanai? Mērķis jau katram savs, tas ir ok, bet tavas darbības varbūt var palīdzēt citām sievietēm jeb darbību analīze. Tātad mēs izsecinām, ka preses nodarbināšana 3x dienā nedod kubikus.