sms vīrietim

Reitings 68
Reģ: 27.03.2011
Kādus divus mēnešus tiekos ar puisi, tikšanās reizes gan nav ļoti biežas, bet sazvanamies/sarakstāmies katru dienu. Tagad jau divas dienas nav nekādas ziņas.. Aizvakar aizrakstīju sms - nav atbildējis. Vakar zvanīju - neatbild. Nav ne jausmas, kas par lietu. Visu laiku viss bija ok, regulāra saziņa. Saprastu, ja tikai es būtu bijusi tā, kura visu laiku zvana un raksta, tad vnk skaidrs, esmu apnikusi... Ok, saprotu, ka tikai divas dienas, bet divus mēnešus kontaktējamies katru dienu. Nevaru izturēt to neziņu, kas par lietu, kāpēt neatbild. Visu dienu jādomā par to, nevaru koncentrēties darbam. Gribas aizrakstīt sms un pajautāt, kas par lietu... Bet ko rakstīt? Negribas ne traki izmisušu sms, ne traki aizvainoto un uzbrūkošo..
23.08.2013 08:57 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
neraksti
23.08.2013 11:36 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Neraksti vairs neko, tiesam vari izskatities ka histerike kura paris dienas nevar atlaist.
23.08.2013 15:35 |

Reitings 68
Reģ: 27.03.2011
Visdīvainākais, ka vēl 2dien viss bija kā ierasts. Pa dienu sarakstījāmies, tad uzakstīja atvainošanās sms, ka īsti nevar atbildēt uz sms, jo esot ciemos, ka vakarā uzzvanīs. Mājās braucot zvanīja, parunājām. Pēc tam vēl arlabunakti sms. Un tagad viss, divas dienas klusums. Nesaprotu. Negribas ticēt, ka viss cauri...
23.08.2013 17:38 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
? Varbūt pavada laiku ar citu un viņas klātbūtnē nevar atbildēt
23.08.2013 17:43 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nesaprotu, kas tik slikts, ja meitene pazvaniitu un pajautaatu kas noticies. Protams, ne jau tekstus no seerijas :"kaapeec tu mani ignoree" utt, bet vienkaarshi :"vai tev viss ir kaartiibaa?" Ja nu patieshaam ir kaut kas atgadiijies? Tad nezvaniishana un nelikshanaas ne zinis liks viirietim padomaat, ka sievietei vinjsh ir vienaldziigs.
23.08.2013 17:45 |

Reitings 381
Reģ: 07.07.2013
Es tavā vietā uzrakstītu tādu neitrālu sms (tikai vienu)... Nu, kura neizklausītos pārāk uzmācīgi.
Man pašai ir situācija, ka nesen iepazinos ar foršu čali, un tagad viņš man katru vakaru un dienu zvana, raksta skypā- vairākas reizes dienā. Reāli esam tikušies tikai 2h, bet nu mums jau tādas sms un sarakstes .... :))) Ehh, nezinu, ja viņš man kādu dienu neuzrakstītu/nezvanītu, man būtu bik dīvaini, bet nu es neuzplītos ļoti. Ja tas laiks būtu ilgāks, tad gan sāktu domāt, kas par lietu :) Lai veicas :)
23.08.2013 18:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits