savs līmenis

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
Vai pēc izskata savus partnerus izvēlaties sava līmeņa vai tēmējiet augstāk/zemāk?
Esmu ievērojis ka ir dažas vidēja (7-8/10) vai zem vidēja (5-6/10) līmeņa miečas kas domā ka viņām ir izredzes ar virs vidējā līmeņa džeku.
22.08.2013 21:05 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Jo pieaugusaks klust (tas nav domats tikai ciparos, biezak smadzenes) , jo uz tadam relativam lietam sak skatities savadak.
Neatceros autoru,bet vienreiz izlasiju labu citatu tiesi pa so temu, ka jauniba meklejam skaistus, muskulainus viriesus un aizmalejam acis ar vizualo,bet pirms tam padoma, ko tu ar so cilveku iesaksi vecumdienas, kad muskuli noplaks, ada sasluks, mati saks paretinaties, skaista sejina sakrunkoties..
Bet taja pasa laika katrs mes ejam cauri visiem vecumiem, un ,protams, jauniba gribas tos tvirtos augumus sev blakus, skaistas sejas, biezos matus un saldas , pilnigas luupas :)
Un visa punkts seit varetu but tas, ko daudzas jau seit izteikusas - kas vienam skaists, otram neglits.
Piemeram, mans viriesu tips loti daudzam sievietem skiet nesaprotams un divains. Man patik skuuti, isa auguma, drukni (velams muskulu del) un ar ipatnejam sejam. It seviski tie "romiesu sejas vaibsti" , savukart, citai tads virietis skitis atbaidoss. Un man nepatik tievi, gari, ar gariem matiem viriesi - savukart, citai tas ir viriesa ideals
23.08.2013 10:43 |

10 gadi
Reitings 104
Reģ: 21.09.2010
Hmm, manuprāt, savā ziņā tā ballu skala nav nemaz tik slikta, jo tomēr mēs taču pašas arī galvā novērtējam cilvēku, viņu satiekot, ne? Un katrai kādreiz ir ienācis prātā, kāpēc TĀADS puisis ir kopā ar to pelēko peli? Varbūt izklausās amorāli, kad to uzliek uz papīra, tomēr tā tas ir. Protams, ka katram ir sava gaume, bet vairums spēs pateikt, vai šī sieviete ir skaista vai nav, pat ja nebūs viņa gaumē. Ja kādai patīk bezdarbnieks- panks, lai ir priecīgas, jo viņām patīk 5nieks un nebūs daudz jānopūlas. Tā tas vienkārši ir. 90% vīriešu galvās pastāv skala, apjautājaties kādreiz paziņām. ;)
23.08.2013 11:25 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nē nu OK, skala. Pieņemsim. Bet ja es, teiksim, domāju, ka esmu "8" un ceru uz (manuprāt) "7"-"9" vīriešiem, tad kur ir teikts, ka gooby pls vai kāds cits no malas skatoties nedomā, ka es esmu "5" kas skatās uz "9"-"10"?

Tā skala katram ir savādāka, tāpēc tas "līmenis" var manā, gooby pls un Breda Pita personīgajā skalā būt radikāli atšķirīgs. Un ja es, teiksim, naivi domāju, ka skatos uz sev atbilstošiem vīriešiem, tad varbūt šie vīrieši brīnas, ko tādam kroksim (vai Andželinai Džolijai) no viņiem vajag.

Bet vispār, man šķiet, ka es skatos uz +/- sava līmeņa vīriešiem, ja tāds bija jautājums pēc būtības.
23.08.2013 12:23 |

Reitings 96
Reģ: 31.07.2013
vai tikai gadījumā tevi neuztrauc tas, ka šāda zem 5 ballu meitene varētu dabūt čali kurš tev patīk, bet kurš uz tevi pat virsū neskatās..?citādi jau neuztrauktos un nerakstītu par to šeit..! :D

vienam māte, otram meita, trešam kleia. ;)

redzi visa pasaule negrozās ap skaistumu...gan ar gadiem sapratīsi.
23.08.2013 12:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits