Jo pieaugusaks klust (tas nav domats tikai ciparos, biezak smadzenes) , jo uz tadam relativam lietam sak skatities savadak.
Neatceros autoru,bet vienreiz izlasiju labu citatu tiesi pa so temu, ka jauniba meklejam skaistus, muskulainus viriesus un aizmalejam acis ar vizualo,bet pirms tam padoma, ko tu ar so cilveku iesaksi vecumdienas, kad muskuli noplaks, ada sasluks, mati saks paretinaties, skaista sejina sakrunkoties..
Bet taja pasa laika katrs mes ejam cauri visiem vecumiem, un ,protams, jauniba gribas tos tvirtos augumus sev blakus, skaistas sejas, biezos matus un saldas , pilnigas luupas :)
Un visa punkts seit varetu but tas, ko daudzas jau seit izteikusas - kas vienam skaists, otram neglits.
Piemeram, mans viriesu tips loti daudzam sievietem skiet nesaprotams un divains. Man patik skuuti, isa auguma, drukni (velams muskulu del) un ar ipatnejam sejam. It seviski tie "romiesu sejas vaibsti" , savukart, citai tads virietis skitis atbaidoss. Un man nepatik tievi, gari, ar gariem matiem viriesi - savukart, citai tas ir viriesa ideals