Tā ir normāla situācija?

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Es visu dienu strādāju, vakarā draugs un viņa brālis ar kaut kādu draudzenīti gribēja iet pasēdēt, es piekritu, nevis tāpēc, ka gribēju, bet tāpēc, lai būtu kopā ar savu draugu, kurš pēc dažām dienām brauc prom. Tas vakars ieilga līdz trijiem, es vienkārši vairs nespēju acis noturēt vaļā, un šodien arī ir jābūt darbā, kājās 10h. Ik pa brīdim tā neuzkrītoši teicu, ka nāk miegs. Draugs tikai nu labi, tūlīt. Kad atnesa 5 alus kausus, sapratu, ka vakars tik ātri nebeigsies, un prasīju, lai izsauc man taxi. Cerēju, ka viņš brauks ar mani, tā vietā viņš nobļāvās, ka es viņam visu vakaru drāžot smadzenes, un jau apriebies, un demonstratīvi brālim paprasīja naudu manam taxim, jo pašam nebija. Negribēju būt kaut kāds budzis, tāpēc VĒL gaidīju, kad izdomās braukt uz māju. Stundu pagaidīju, un teicu, lai brauc pie manis. (Mēs nedzīvojam vēl kopā) Viņš pateica, ka negrib pie manis, jo manu mammu uzmodināšot, un lai braucu pie viņa, vienā istaba ar šiem abiem, es pateicu, ka nē.Tas jau nekas, ka tā bija pēdējā nakts, kad varam būt kopā divi vien, bet viņš izvēlējās viņus. Jā. Es vienkārši apgriezos un gāju uz māju, naktī, un viena pati. Viņš pat nepapūlējās paskriet pakaļ, iedot taxim naudu, jo es tālu dzīvoju un no darba kājās sāp kājas. Kā jūs rīkotos manā vietā? Viņš tūlīt jau brauc prom, un vienīgais, kad varam pabūt kopā ir šī nakts un nākamā diena, bet tikpat labi es to varu nedarīt, jo pēc darba ietu gulēt un visa nākamā diena tāpat jāguļ, jo jāstrādā naktī. Gribas, lai viņam pielec, bet negribu lepnuma dēļ neatvadīties. Ai, nezinu.
22.08.2013 12:20 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
cupcake2 tu man skiet isti neizproti kas domats ar to sapratnes ieaudzinasanu. :) tas nav jasaprot tieshi.
22.08.2013 13:59 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Tagad padomāju, un, jā, būs jāpiekrīt, ka nedaudz burtiski to visu uztvēru. Tas varbūt tāpēc, ka mani ļoti aizaitina visi teksti "viņš nekad nemainīsies" utt. Kāda velna pēc kādam kāds jāmaina?

Bet, nu, jā. Varbūt šoreiz nav taisnība. :)
22.08.2013 14:05 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
Zinot,ka nākamajā dienā Tev ir jāstrādā, pirms braukšanas ar puisi vajadzēja vienoties par laiku līdz cikiem paliekat. Es zinu šīs "nevainīgās", kas tik gribēja mājās braukt, bet reāli visu vakaru nosēž blakus neģīmī un čīkst!!!! :D Uzvelk, nereāli uzvelk tādas! Nesaku,ka Tu esi tāda, bet esmu redzējusi tādas. Un pie tāda nikna pūķa neviens tāpat negrib braukt, kas v'ēl mājupceļu pārmetīs par vakaru, čīkstēs...
Bet, nu jāpiekrīt,ka jums abiem vajag tā kārtīgi apsēsties un izrunāties :)
22.08.2013 14:06 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Šķiries. Nav vērts būt ar cilvēku, kuram par Tevi vienalga un visādi čomi un tusiņi mūzdien svarīgāki par Tevi. Pašai bija līdzīga situācija, tāpēc saprotu Tavas izjūtas.
Attiecības jāveido diviem cilvēkiem, nevis viens visu laiku cenšas tās uzturēt, bet otram vienkārši vienalga. Ja gribētu ar tevi būt kopā, tad to ar darbiem pierādītu, bet te ar darbiem teik pierādīts tas, ka viņš to nemaz nevēlās.
Nevajag Tev tādu pusi, mīļā! Mocīsies vien un laimes nekādas.
22.08.2013 15:25 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
nu vienalga kam bija taisnība un tā tālāk, bet pazemot tevi cilvēkos un tad vienu pa nakti laist mājās nav normāli. kas tas vispār par vīrieti???
22.08.2013 15:45 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Nez, virieshi tadi ir un tev vajadzeja vnk braukt majas un atstat vinjus tusejam, tas paraditu virietim savu neatkaribu.

Man kaut ka liekas, ka tu sedeji tur ne del sava puisa, bet gan del tas brala "draudzenites".
22.08.2013 16:34 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
man jau pietitku tik,ja par tām visu vakaru d.... smadzenes, dabūtu pļauku un es aizietu neatskatoties.

Sieviete, kur ir tava pašcieņa?
22.08.2013 16:39 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
1) Kāpēc vārds "draudzenīte" slīprakstā? Aizdomas, ka tiešām gāji līdzi, jo tur bija tā meitene. Stulbi no tavas puses.
2) Tevi kāds aiz matiem vilka uz to pasēdēšanu? Acīmredzot, ja tavs draugs bija sarunājis iet ar brāli un viņa draudzeni, VIŅŠ NEGRIBĒJA VAKARU PAVADĪT DIVATĀ AR TEVI. Kas tur tik nesaprotams? Tevi aicināja pieklājības pēc.
3) Ja cilvēkam nāk miegs, viņš iet gulēt, nevis kā bērns sīc citam pie auss.
Kopumā izskatās, ka puisim tu esi dziļi pie vienas vietas.
22.08.2013 16:48 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Kopumā lasot šīs problēmsituācijas un konstruktīvos komentārus, nāk prātā multene Ice Age, kur slinķim bija zems pašvērtējums un mazas izvēles iespējas.
22.08.2013 16:55 |

10 gadi
Reitings 2151
Attiecības jāveido diviem cilvēkiem, nevis viens visu laiku cenšas tās uzturēt, bet otram vienkārši vienalga. Ja gribētu ar tevi būt kopā, tad to ar darbiem pierādītu, bet te ar darbiem teik pierādīts tas, ka viņš to nemaz nevēlās.

Kāds sakars vispār? Ja viņš aizietu pēdējā vakarā dzert tikai ar čomiem, tas būtu viens. Bet, ja viņš vienkārši pēdējos vakarus negribēja pavadīt, aizejot gulēt vienpadsmitos (kā tas noteikti būtu bijis, jo jau pirms iziešanas autore gribēja gulēt), bet pasēžot bārā un atvadoties arī no sava brāļa, kas tur ir tik šausmīgs? Te daļai vīrieši tiek piesieti pie radiātoriem laikam.
22.08.2013 17:36 |

10 gadi
Reitings 2151
*un atvadoties arī no sava brāļa, ņemot līdzi autori(!!!)
22.08.2013 17:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits