....

Reitings 1068
Reģ: 05.10.2012
nezinu,vnk laikam gribu izkratīt dusmas,nu jau otro dienu kamēr mans vīrietis ir darba darīšanās citā pilsētā,mana vrieša ex un bērna māte ņem mašīnu savām vajadzībām,saprotu ka tā mašīna uz mana vīrieša mātes vārda,bet viņš ar to braukā,bet tikuntā man besī un viss iekšā trako par to ka viņa ņem to mašīnu,kas draugi pietrūkst no kā ņemt,un tas ka bērna māte nedod visas pasaules privilēģijas,nezinu,vnk gribēju izkratīt dusmas te,citur jau tās neuzklausa un neko nedod!
21.08.2013 18:19 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Mashiinas iedoshana lietoshanaa ir mazaakais, ko viirietis var izdariit, jo visa paareejaa beerna kopshana ir uz sievietes pleciem. Vispaar fascinee sievietes, kuras uzskata, ka peec skjirshanaas ar sievaam viirieshiem par beerniem nav jaaliekaas ne zinis un ka tas ir normaali, ka beerna maatei netiek paliidzeets. Ja pashas buutu skjirtenes ar beerniem, tad dziedaatu citu dziesmu.

+
Patiesībā, pēc tā, cik ļoti vīrietis rūpējas vai nerūpējas par savu bērnu, var daudz spriest. Tu būtu laimīgāka, ja viņš kategoriski atteiktos palīdzēt sava bērna mātei? Tas tev neliktu aizdomāties, ka arī pašu ar visu bērnu pamestu un neliktos ne zinis? Labāk novērtē ka viņš rūpējas pa bērnu un padomā, kā rūpēsies par tevi, ja būs tāda vajadzība. Nu nevajag tev pašai tajā brīdī mašīnu (ja vispār kādreiz vajag), bet iekšā kaut kas grauž un tāpēc miera nav, vai ne? Sāc nodarbināt savu prātu ar svarīgākām lietām, nestreso par pilnīgākajiem sū...
22.08.2013 01:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits