Nedaudz par horoskopu saderībām

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Daudz nākas lasīt par to, ka, piemēram, "Es esmu Vērsis, mans vīrs ir Lauva, mēs ļoti labi satiekam un mīlam viens otru, bet horoskopos rakstīts, ka saderība šīm zīmēm ir briesmīga, tāpēc astroloģijai nevar ticēt, muļķības vien ir." Jā, nebūtu vēlams ticēt šīm žurnālu astroloģijām, bet nevajadzētu tāpēc noniecināt visu zinātni/mākslu (viedokļi par to, kas tā īsti ir, atšķiras ;) ). Pat, ja skatās vien Saules līmenī, neņemot vērā visu pārējo, ne vienmēr tas vieglākais ceļš arī ir tas labākais. Lūk, tāda īsa atbilde, kāpēc, citēju:

Naturally most of what we've inherited in the astrological traditions of synastry idealizes harmony between people. The reflexive bottom line is the more easy interaspects, the better. And of course the harder aspects-squares and oppositions-are seen in the opposite way: if you're an Aries you should marry a Sagittarian or a Leo (the trines) and avoid the Capricorns and Cancers (the squares). But those easy interaspects correlate with friendship a lot more than they correlate with passion. Nowadays people often leave relationships because of a lack of that basic heat in the blood.

Tas arī ir iemesls, kāpēc tik daudzi pāri, kas pēc izplatītajām saderības tabulām un zelta ieteikumiem savā starpā ir pilnīgi nesaderīgi , patiesībā kopā ir ļoti laimīgi, kaislīgās un mīlestības pilnās attiecībās. :)
21.08.2013 17:03 |

Reitings 663
Reģ: 01.08.2011
bļin,kā mani viegli sabiedēt,esmu ūdensvīrs,draugs skorpions,kopā esam 9mēnešus,domājam sākt dzīvot kopā. pagaidām itkā viss ok,bet jā,kad dažreiz sanāk kāds strīds,tad var manīt to skorpiona dabu. un par to egoisticismu arī kko sāku manīt,bļin :D
21.08.2013 22:46 |

Reitings 416
Reģ: 03.06.2013
Būbij, man ir otrādāk man puisis ir ūdensvīrs bet es skorpions, pagaidām nav sūdzējies, kopā drīz būsim jau 7 mēnešus un apsveram arī pēc kāda laiciņa uzsākt kopdzīvi, strīdu var teikt nav, ja gadās tad tas tikai tāpēc ka darbā sastresojamies un arī netiekamies diezgan ilgi, dēļ darba un tā ka dzīvojam katrs citā pilsētā. Ja reiz izturējāt kopā 9mēnešus tad gan jau varat vēl un vēl izturēt. :D
21.08.2013 22:50 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
skorpioniem - tas ir pretējs horoskops vērsim un .. nu nevaru sadzīvot, nekādīgi

man abi vecāki ir vērši, es skorpione, nu attiecības diezgan pašvakas.Viņi grib regulēt, bet es esmu spītīga :D Bet vēršiem ar vēršiem arī neiet ;D

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Es jau arī neesmu kašķīga 24/7, bet, ja dusmojos, tad arī pasaku kko izcili riebīgu. :D Ne gluži tuvajiem cilvēkiem, bet kādam ne tik tuvam, it īpaši, ja man tas cilvēks nepatīk. Neko nedaru, ja mani neaiztiek, ja nokaitina, dabū dzirdēt visu, ko domāju. Bet tā jau arī mīļa, jauka dvēselīte.

Reitings 416
Reģ: 03.06.2013
annij jā piekrītu skorpioni tomēr visi ir kaut nedaudz spītīgi. :D
21.08.2013 22:52 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
cupcake2vispār tāds noslēgts, nerunā par savām jūtām, nu, un es cenšos pielāgoties. Par šo sūdzas arī mana brāļa draudzene, mans brālis ar ūdensvīrs. Viņa nevar pārdzīvot,ka viņš neko nestāsta, par notikumiem mūsu ģimenē uzzina no manis, par jūtam pat neieminas. Savukārt es laikam zinu visu, man brīžam liekas,ka viņš nekad neaizveras. Kaut dzīvojam netālu, ik pa divām-trim dienām sazvanamies. Nav jau tā,ka viņi tikko iepazinušies jau 4 gadus kopā, plāno precēties...
21.08.2013 22:55 |

Reitings 27
Reģ: 24.04.2011
Par spītību nevar nepiekrist.. esmu pilnīgs skorpions un to, domāju, ļoti var izjust arī attiecībās. Puisis ir zivs, ar kuru saderība gan aprakstīta kā ļoti laba, gan reālajā dzīvē tāda ir. Laikam jau neviens cits ne gribētu, ne varētu paciest manus izgājienus un `vieglo` raksturu.. :D
21.08.2013 23:58 |

Reitings 70
Reģ: 19.02.2013
Kā ir Vēršiem un Dvīņiem? :)
21.08.2013 23:58 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Bet tā jau arī mīļa, jauka dvēselīte.

Šīs man lika atcerēties kkādu skorpionu horoskopu, kurā bija teikts - Kopumā rada šādu iespaidu - šausmīgs, skaļš, neizturams, draudīgs, bet dvēselē pienenīte. :D

Pati esmu skorpions, draugs - mežāzis. Ja godīgi, neesmu nemaz mēģinājusi lasīt un interesēties par mūsu saderību. Attiecības ir labas, protams, gadās pa kašķim, galvenokārt, mana kašķīgā rakstura dēļ :D Bijušais bija auns. Attiecības bija katastrofa.
22.08.2013 00:32 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Esmu Dvīnis, mana labākā draudzene un mans vīrietis ar.
22.08.2013 00:49 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
P.S.nafik mans pēdējais komentārs boldā? Skatos, ka daži pirms manis ar.
22.08.2013 00:55 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es atljaushos buut pavisam skeptiska. Uz kaazaam sanjeemaam ar viiru daavanu - astrologisko saderiibas karti vai kaa tur to sauc. Taa tika sastaadiita, iekljaujot dzimshanas vietu, laiku utt pie profesionaala, manaa galaa populaara astrologa. Peec taas kartes sanaaca, ka man ar viiru komunikaacija un attieciibas vispaar ir neiespeejamas, bet savukaart dziivee ir tieshi preteeji - saprotamies no pusvaarda. Jaapiebilst, ka es esmu shausmiigais skorpions, kuram itkaa buutu jaamoka nabaga uudensviiru.
22.08.2013 00:58 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Es esmu Dvīnis un mans draugs (jau kurais pēc kārtas) ir strēlnieks. Strēlnieks ir teju vienīgā zīme (ikdienā) ar ko man ir grūti saprasties, bet es kaut kā nebeidzu kāpt uz tā grābekļa. :D

Attiecības ar vīrieti strēlnieku ir novērojama tāda kā notikumu norise. No sākuma tu viņā iemīlies, jo viņš ir asprātīgs, gudrs, noslēpumains un viņam patīk izklaidēties. Pēc kāda laika tu pamani, ka viņš ir diezgan tiešs, bet vēl to pieciet. Pēc aptuveni pusgada viņš sajūtas komfortabli un tad viņa tiešums pārvēršas par uzbraucieniem, pie tam vēl īpaši pareiziem uzbraucieniem, sitieniem pa vājo vietu, jo viņš ir gudrs. Viņa asprātība pārtop par gudru d*ršanu, kas lielākoties besī ārā. Viņš izklaidējas mājās pie kompja un ar laiku tu arī saproti, ka viņa noslēpumainība ir buļļa sūds, jo viņam pilnīgi skaidri var redzēt cauri un rada noslēpumainības auru ar to, ka viņš daudz nerunā par lietām, par kurām vajadzētu, bet gan izvairās no atbildes uzdodot pastulbus jautājumus par veļas pulvera reklāmu, kas fonā iet pa TV.

Bet tie ir mīnusi, strēlniekiem, ko es esmu satikusi, ir arī daudz plusu.
22.08.2013 01:00 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Vai ar skorpionu vispār kāds var sadzīvot ?
Mani pirmie divi bija skorpioni, tāpēc, izdzirdot, ka trešajam dzimšanas diena vasarā, biju tīri priecīga. Bet aiii, kā velk pie skorpioniem...
22.08.2013 01:03 |

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 23.03.2013
Es varu pateikt tikai savu pieredzi-

Esmu strelnieks un man noteikti nav pa ceļam ar skorpioniem un jaunavām (vīriešiem tieši) , kā arī nedomāju, ka spētu saprasties ar lauvām.

Ļoti piesaista un pa dzīvi nākas saskarties ar ļoooti daudz ūdensvīriem, bet beigu beigās tie visi mani simpatizē tikai kā draugi. ;/

Vīrieši dvīņi vispār super sarunu biedri.

Liela pievilkšanās sexuāli un ģimeniski ir ar tiem pašiem strēlniekiem, bet kaut kas neiet līdz galam.

Esmu vēl gana jauna, lai atrastu to,kas sarakstā trūkst- IDEĀLĀ SADERĪBA. Ja satikšu,tad ierakstīšu :D
22.08.2013 01:11 |

Reitings 338
Reģ: 03.02.2011
Es - skorpions, mana vecā - auns. Mežonīgs sekss (un te es nerunāju par dvēselisko mīlešanos, bet zvēru cienīgu drāšanos) un līdzīgs domu gājiens, strīdu praktiski nav.
Vēžu sievietes ciest nevaru. It kā wife material, bet nu tik šķīstas, pareizas un kautrīgas brīžiem, ka nelabi paliek.

It kā ilgtermiņā 2 ugunszīmēm sadzīvot esot grūti. Nu varbūt, bet toties ir interesanti.

3 gadi
22.08.2013 08:16 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Vēžu sievietes ciest nevaru. It kā wife material, bet nu tik šķīstas, pareizas un kautrīgas brīžiem, ka nelabi paliek.

Tad tu nepazīsti mani :D
Es esmu vēzis, bet noteikti tāda neesmu :D
Par saderību, iepriekšējām 2 attiecībām, pēc horoskopa spriežot, vajadzēja noraut jumtu, nu tāda saderība, tāda :D Bet nekas nesanāca, tāds čiks vien bija.
22.08.2013 08:25 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009
Ar diez ko neticu tam, ko raksta horoskopu saderībā, jo pati esmu caur un caur tipisks mežāzis! Par skorpioniem - mana labākā draudzene ir skorpions, mums ir ideālas attiecības, abas zinām viena otru līdz sirds dziļumiem un var teikt, esam uz viena viļņa! Vīrieši - skorpioni, man liekas, ka mainās ar gadiem.
Vēl ideāli saprotos ar auniem, man lielākoties ir tikai vieni vienīgi auni apkārt, un tos var iedalīt divās kategorijās - klusie auni un skaļie auni, neatkarīgi no vecuma, bet es ar viņiem saprotos labi!

Par lauvām runājot - viņam man liekas jaukas mīļas, pūkainas, bet tikai vīrieši, sievietes lauvas ir katastrofa!
Lai arī rakstīts, ka ideāla savienība esot mežāžiem ar jaunavām - ciest nevaru jaunavas, nu TIK neizlēmīgus un lēnus cilvēkus - nē, tādiem man nav pa ceļam!
22.08.2013 08:39 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
mežāzis-mežāzis. vai ticu visam, ko raksta? nezinu. ja lasu un interesējos, tad tikkai kā research materiālu, neiespringstot. līdz šim 99% visa rakstītā ir sakritis. ja kādam baigi interesē:

http://www.astrology.com/love-compatibility-capricorn-capricorn/2-d-lvmt-capricorn_capricorn
22.08.2013 10:21 |

Reitings 200
Reģ: 27.03.2012
Es zivs, viņš jaunava :D man šķiet ,kavar teikt, ka strīdu nemaz nav. No manas puses tikai trakošana un satraucoša uzvedība, viņš man der kā nomierinošais līdzeklis.

Bet jaunavas ir bezjūtīgi, vai arī vienkārši viņiem jāmācas izpausties.

Vēl kāda zivs + jaunava?
22.08.2013 11:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)