Millionaire look

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Stradaju vieta, kur apgrozas dazadi cilveki, bet parsvara vini visi ir turigi. Esmu noverojusi, ka biezi vini izskatas savadak. Es nezinu, kas tiesi vinos ir, bet var pamanit pa gabalu, ka vini ir bagati. Es nerunaju, par milzigam zelta kedem, vai dargiem rokas pulksteniem utt. Biezi sievietes ir apgerbtas vienkarsi, piemeram, melnas bikses un melna dzemperi, parastas kedinas un maicina, bet tapat vina izskatas "darga".. Tas ir kaut kas seja vai uzvediba, gruti pateikt.
Turpreti cita var but ieterpusies brendos, bet vienalga staro tas letums cauri.
Jo biezi ir ta, ja cilveks nekas nav, var taisities ka grib, tas nepalidz.

To kaut ka var just. Bagatniekiem ir sava aura :D :D

Jus neesat to ieverojusas? :D :D
21.08.2013 11:03 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Beibe.Marta, Tu tieši apgāz autores teikto.Nav jābūt miljonāram,lai tā izskatītos.
21.08.2013 13:37 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
the_one Tādēļ jau skau, ka tikai daļēji piekrītu, bet piekrītu, ka var manīt ja kāds tiešām ir naudīgs.
21.08.2013 13:42 |

Reitings 1613
Tagad ta domaju, katru reizi, kad seit foruma iet runa par naudu, bagatiem cilvekiem, miljonariem utt. Sakas kasisanas.

Jau pirmajos komentaros bija uzbrukumi, ka esmu sekla, un redzu tikai maku. :D Bet bagati cilveki ir starp mums, kadel mes nevaretu par to runat? Ka vini izskatas, ko velk mugura vai ar ko nodarbojas. Man personigi ar to nav problemu. Kads vienmer bus par mani bagataks, vai nabagaks.
21.08.2013 13:58 |

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
Protams, piekritīšu par kvalitatīvo apģērbu, kopšanas līdzekļiem, bet.. Man liekas, ka tā aura rodas no kā cita. Tiem cilvēkiem nesāp galva, kā nomaksāt elektrības rēķinu, viņi ceļo, atpūšas, tiekas ar interesantiem cilvēkiem, ēd kvalitatīvu pārtiku nevis Maxima bulkas, nestāv ziemā -30 grādos ārā, gaidot autobusu un visādi citādi dzīvo labāk! :D Tā nu tas ir. :)
21.08.2013 14:07 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Tagad ta domaju, katru reizi, kad seit foruma iet runa par naudu, bagatiem cilvekiem, miljonariem utt. Sakas kasisanas.

Tādēļ, ka te ir daudz meiteņu/ sieviešu, kas kategoriski iekšējo pasauli nostāda kā prioritāti vizuālajam. Ka izglītība, inteliģence, prāta spējas, ir vienīgais kvalitātes rādītājs. Un citi viedokļi, kur papildus tam tiek uzstādīti arī kādi vizuālie, sociālie vai citi aspekti, tiek uzskatīti par pilnīgi nepieņemamiem un par zemu līmeni liecinošiem.
21.08.2013 14:15 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Es zinu par ko tu runā, bet kā tas rodas(iespējams, no iekšējās pārliecības, iespējams, no audzināšanas, iespējams, no nepārspīlētības,brieduma) man pat nav nojausma.
Vienīgi vēlme, kādreiz sasniegt to līmeni un spēt izskatīties labi neesot bagātai.
21.08.2013 14:16 |

Reitings 1613
Navigator, vai ne? :)
21.08.2013 14:19 |

Reitings 1062
:) Jā, tas būtu tiešām labi. Spēt atrast labas lietas, normālā summā un tās sakombinēt.
21.08.2013 14:42 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man vienmer patiik Chantelles diskusijas-taadas loti sieviskiigas!Es veel atceros vienu no vecaam-par maniereem!:)
Manas domas ir taadas,ka arii bagaatie cilveeki sadalaas!Vieni ir jaunbagaatnieki,kurus loti var ieveerot Latvijaa piemeeram-sie cilveeki pie naudas ir tikusi sameeraa nesen un censas loti izraadiit to,kas pieder utt!Tas taads piemeers-taadi ir loti daudz arii citur,bet es jutu Latvijaa sos cilveekus.
Otra dala bagaato cilveeku ir bijusi jau bagaati no pasa saakuma,vecaki,vevecaaki uttTie parati loti atskiras!
Vairaak vai mazaak ,sie cilveeki geerbjas tikai dizaineru dreebees,loti labaas,bet biezi loti vienkaarsaas!Es sogad viesojos pie saada cilveeka,kuru notureeju par maajas paarvaldnieku,vienu briidi pat domaaju,ka tas ir darznieks un izraadiijaas-iipasnieks!Kaut kas ir uzvediibaa taads,ko nevar neieveerot.Viirietis ,pie kura es ciemojos bija loti galants!Vins pat mango augli no koka man iedeva ar taadu iipasu zestu!Esmu so gadiijumu staastiijusi jau ieprieks!
Es piekriitu,ka var uzvesties taa ,kaa sie cilveeki!Tai sajuutai ir jaabuut ieksaa!Neviens jau neprasa ,cik tiesi mill.bankaa!
Un atkal-nevar to teikt par visiem noteikti!
21.08.2013 16:49 |

Reitings 1613
Emmanuelle es gaidju tavu komentaru :) Zinaju, ka tev notikti bus savs viedokis par to visu :)
21.08.2013 17:58 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Emmanuelle, Tu pati ar piemēru par "dārznieku" tomēr mazdrusciņ apgāz priekšstatu, ka miljonāru var atpazīt, lai cik askētiski viņš arī izskatītos. Ja tam Hawaii miljonāram būtu tā sajūtamā bagātnieka aura, tad diezin vai Tu domātu, ka viņš ir dārznieks vai mājas pārvaldnieks. Man šķiet, ka gluži ne vienmēr,bet bieži gan, uz kādu sākam skatīties īpašāk, pēc tam, kad jau uzzinām, kas viņš ir. Tad tā kā otrreiz, paskatāmies uz viņu citām acīm:D

Pilnīgi piekrītu Tev, ka visi bagātie nav viendabīga masa, gluži tāpat kā starp vidēju, mazu ienākumu cilvēkiem, mēdz būt visdažādākie cilvēki, tāpat arī visi turīgie nav un nekad nebūs vienādi. Vide, sociālais fons, izglītība, katra individuālās rakstura īpašības ļoti daudz tomēr nosaka attieksmi pret naudu un izturēšanos. Un, jā, būtisks ir arī naudas iegūšanas ceļš un veids. Domāju, nesalīdzināms ir kāds jaunlaiku pērku-pārdodu nekustamo īpašīamu u.tm.l. tirgonītis, kura attieksmi pret dzīvi var aptuveni formulēt " tā būs vissmagākā apgrēcība, ja visi ballītes viesi neuzzinās, cik maksāja tā vīna pudele, ko atnesu namamātei, vai tie zelta putekļi uz maniem svārku atlokiem ir no mana unikālā ceļojuma uz pasaules malu" no uzņēmēja, kam ir veselīga attieksme attieksme pret naudu un nesirgst ar dižmanību (kas, protams, nenozīmē otru galējību - kautrēties par naudu runāt vispār, teiksim, nerunāt par ceļojumiem, jo, redz, klātesošajā sabiedrībā var būt kāds, kas vispār nevar atļauties ceļot). Visa sāls ir prasmē sevi pasniegt, neieslīgt neviena veida galējībās, un tā robeža dažkārt dažiem ir visai trausla:)
21.08.2013 19:04 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Dažādi jau tie miljonāri, cik esmu saskārusies.. Un arī vērtības dažādas- dažiem izskats pie "vienas vietas", dažiem- ļoti svarīgs.
Es daļēji piekritīšu viedoklim, ka fons ļoti daudz ko nosaka uztverē- ja šo pašu cilvēku redzētu maķītī, nevis dārgā restorānā, tad arī iespaids būtu citādāks. Bet apgrozoties attiecīgajā vidē, sāc arī pievērst uzmanību tam, ko tad šis cilvēks tur dara.. Kas mugurā? Kādi aksesuāri pirkstos un ausīs?
Bet, protams, arī audzināšanai ir liela nozīme. Un ar audzināšanu es domāju arī gaumes izjūtu. Parasti cilvēki, kas audzināti "labā" sabiedrībā, arī uzvedīsies pieklājīgi jebkur, izvēlēsies attiecīgu terminoloģiju. Detaļas- arī parastā restorānā vienmēr uzliks salveti uz ceļiem, tāpat kā mutautiņu dārgā restorānā, tīri aiz ieraduma.
Un jā, arī apģērba izvēle būs manāma. Un ne vienmēr tieši brenda ziņā. Nu, piemēram, es neredzu tādu patiesu bagātnieku neērtās Versace augstpapēžu zābakos ziemas laikā, bet drīzāk pamatīgos, kvalitatīvos sniega bridamajos zābakos. Lai augstpapēžu zābaki tiešām paliek jaunbagātniekiem.

Bet nu, protams, atkāroju- dažādi tie miljonāri!

Un vēl gribu izteikt komplimentu visām tām meitenēm, kas par lētām naudām dārgi izskatās. Man jau liekas, ka pati tā nemāku, lai gan patīk aksētiskas un kvalitatīvas lietas. Parasti tās ir no dabas koptas meitenes- skaistiem matiem, stipriem nagiem, viegli iesauļotu augumu. Visbiežāk šķiet, ka krievietes. Saskāros ar daudzām tādām savā iepriekšējā darba vietā.
21.08.2013 19:04 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Loti vienkarss komplekts, bet izskatisies dargi, es velku slim fit melnas hugo boss melnas bikses un baltu bluzi ar aprocu pogam, somu izvelos no kada zimola un ne no tada, kur lieli burti ar brenda nosaukumu, bet klasisku un augstpapezu kurpes, biksu vieta zimulsvarkus. Lets un vienmer mode komplekts ir vienkarsa melna zimulkleita ar skelumu mugurpuse, smalka jostina ap vidukli, augstpapezu kurpes un klasiska somina. Dazkart izpardosanas perku par labam naudam karen millen, hugo boss, dkny, burberry, moscino utt.
21.08.2013 19:46 |

Reitings 1062
Man jau liekas, ka pati tā nemāku, lai gan patīk aksētiskas un kvalitatīvas lietas. Parasti tās ir no dabas koptas meitenes- skaistiem matiem, stipriem nagiem, viegli iesauļotu augumu. Visbiežāk šķiet, ka krievietes. Saskāros ar daudzām tādām savā iepriekšējā darba vietā.

+ Es arī šādas esmu ievērojusi, un arī , tikai krievietes.
21.08.2013 22:15 |

Reitings 16208
Luiizeluiize-Man jaasaka,ka tev ir taisniiba,jo es tiesaam ,uzzinot,kas vins ir,skatiijos uz vinu citaam aciim...Man sanaaca tiesaam interesanti ar vinu ,atceros,ka veel vinam to pateicu un vins loti smeejaas pirmajaa reizee,kad iedeva tos mango auglus no sava koka!Otraa reizee -ballitee es loti izjutu to vina buutiibu!Mees runaajaam par turiigiem cilveekiem uz salas,saliidzinaajaam ar citaam vietaam ASV, tad cik loti atskiras tomeer cilveeki, kuri dziivo Eiropaa -noteikti izskatiisies pavisam citaadi,kaa mans pazina.
22.08.2013 02:46 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Daudz kas atkariigs arii ir no apgeerba nolietojuma pakaapes un vai tas ir tiiriits kjiimiskajaa tiiriitavaa vai maajaas izmazgaats un izgludinaats. Arii pasha auduma kvalitaate un suves daudz ko dod. Kaa jau te mineeja, masveida brendi, kas it kaa der visiem, neder patiesiibaa nevienam. Nevar saliidzinaat to, kaa uz auguma seezj piemeeram, Celyn B kostiims un liidziigs variants no Zaras. Tas arii attiecaas pat uz visvienkaarshaakajiem t krekliem un zekjeem. Ja tam visam ir klaat gaume un etikjetes zinaashanas, tad arii var tikt pie taa daargaa paskata.
22.08.2013 03:39 |

Reitings 16208
Krista-es tiesi par to iedomaajos vakar,kad "veikalinaa bez vaarda"-man loti patiik sis nosaukums,atradu kaarteejo peerli.Man tas meeteliitis MARNI varbuut nemaz neliktos kaut kas iipass,ja nezinaatu ,cik maksaa...tas soreiz loti nostraadaaja!Modelis vairaak liidzinaajaas vienkaarsam armijas meetelim,bet kaut kas tur bija taads...Laikam tiesi tas par ko tu iemineejies-kaa nostraadaats ,kaa sedeeja uz auguma!Atnaacu maajas un prasiiju viiram ,nu kaa tev patiik-vins smeejaas un teica-es zinu ,ka taa ir viena no tavaam peeleem-jau peec gaitas var pateikt!:DTik vienkaarsa lieta un tik daudz pasaka...! Es vakar "nopelniiju labu naudu"-taa vienmeer saku,ja varu dabuut ko iipasu par mazu naudinu...!:)
Man peedeejaa laikaa vajag tikai uzmest aci labai lietai un es jau zinu-tas ir labs keeriens!
Tur laikam bija atskiriiba arii manaa pazinaa-viss it kaa bija loti vienkaars-peleeciigos ,zemes tonos muguraa un tomeer,labi ieskatoties, tomeer vareeja pateikt ,ka vins ir no "citas pasaules"-zobi kaa peerles un loti spiidiigi mati:D,kaut saakumaa likaas tiesi taa ,kaa teicu!
22.08.2013 05:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits