Sveikas!
Vai kādai no Jums ir bijušas attiecības ar laimīgu iznākumu, kuras sāktas bez iemīlēšanās?
Respektīvi - Jums puisis patīk, bet neesat kā bez prāta viņa dēļ. Saprotat, ka viņš ir jauks, būs labs pret Jums utt. bet nav tie taureņi vēderā. Bet tomēr pēc kāda laika iemīlaties viņā. Nu gluži kā filmās rāda.
M?
jap,man tā bija ar manu tagadēji puisi..bijām pazīstami jau sen, draudzība bija forša un tad vienā brīdī BAC! un jau guli viņa apskāvienos..nu toč kā filmās, jo ilgu laiku skandinājām, ka nekad negribētu būt kopā :D :D :D
Ja man puisis nav iepaticies jau pašā pirmajā brīdī, tad arī nekas tur neizveidojas. Pilnīgs bezemociju variants. Pēc tam arī nekādas jūtas nerodas. Tāda ir mana līdzšinējā pieredze. ;)
Jā. Sākumā viņu tikai zināju - ļoti nepatika. Pagāja tāds ilgāks laiks, līdz nejauši satikāmies un sadraudzējāmies, biju jau nolēmusi, ka būsim tikai draugi, vēl pēc laiciņa jutu, ka esam kļuvuši pat ļoti labi draugi, bet vēlāk jau atjēdzos viņa apskāvienos. :) Tad kaut kad ieradās arī tie tauriņi... Un joprojām uzrodas, īpašos mirkļos. :)
Nu jums abiem nav iemilesanas- taurinu periods!?
Zinu ka mums ta ar viru bija! Es ka traka vakara gaidiju kadu sms vai satraukums bija katreiz, kad atbrauca man pakal, bet vins jau sakuma pateica, ka skatas reali un ir bez roza brillem!
Mums 10gadu starpiba
Sads variants der pieaugusiem, nopietniem cilvekiem!
Jā,vienā brīdī vnk sapratu,ka mīlu. Nebija rozā briļļu,redzēju viņa negatīvās puses,bet es jau arī neesmu nekāda dāvana :D vienīgais nezinu vai viņam tās brilles bija, būs jāpajautā :D
nu tad tie tauriņi sākas pēc tam. ne visi iemīlas uzreiz no pirmā vai otrā acu skatiena.
mēs ar draugu bijām apmēram gadu pazīstami, līdz vienā brīdī bija tieši - bams - kā ar bomi pa pieri. iepriekš doma nemaz nebija, ka mēs būsim kopā, dzīvosim kopā un kopā plānosim nākotni..tad mēs iepazinām viens otru vairāk, vairāk, vairāk, līdz sapratu, ka nevaru bez viņa.
nezinu, vai man ir rozā brilles vēljoprojām vai manā draugā nav man netīkamu negatīvu īpašību :D Protams, ir nelieli mazi mīnusiņi, bet ar tiem var sadzīvot un attiecībām netraucē.