Jorkšīras terjers!

Reitings 130
Reģ: 22.07.2013
Daiļās dāmas!

Ja kādai no JUMS(vai kādiem paziņām) ir Jorkšīras terjera ,puika līdz 2kg nau kastrēts,mana mazulīte iepazītos intīmam sakaram :D VĒLAMS NO KURZEMES PUSES. Vispirms bildes un ja apmierinās mūs dosimies pie jums ciemos :)

Jābūt

1Potēm
2Sakodienam
3.Līdz 2 kg
4.Jabūt zeltainai vai sirmai spalvai(sirma ir jauniem kucēniem)

Tik nevajag man te borēt lai netaisu tos kucēnus utt,man viņi jau ir rezervēti!!
20.08.2013 19:54 |

Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
kas tu domaa, ka tev kaads par velti dos suni, lai tavai buutu beerni un biznesinjsh ietu?
21.08.2013 10:36 |

Reitings 213
Reģ: 14.08.2013
Pārošanas samaksas veidu nosaka suņa saimnieks, kuram ir tiesības izvēlēties: saņemt samaksu naudā vai arī vienu kucēnu no gaidāmā metiena

Tā ir pieņemts.

Un piekrītu meitenēm, tā ir milzīga atbildība un ne tikai:
Suņu pārošana, ja to dara pareizi, nevar būt naudas pelnīšanas veids. Rūpes par kucēnu un suņu veselību, barība, izstādes, samaksa par pārošanu, negaidīts ķeizargrieziens vai citi vetārsta pakalpojumi, potes u.t.t. Tas viss gulstas uz audzētāja pleciem. Pie tam nevajag aizmirst par to, ka gadījumā, ja pircējs nav apmierināts ar kucēnu (veselības problēmas, uzvedības problēmas u.t.t.) audzētājs ņem savu kucēnu atpakaļ... Ir gadījumi, kad neizdodas pārdot visus kucēnus. To visu vajag atcerēties un izvērtēt.

Personīgi man liekas, spriežot pēc rakstītā, ka šeit nedaudz iet uz krāpniecību.
21.08.2013 10:36 |

Reitings 130
Jasmīna Vāvere --- Biznesam šeit nau sakars varu jau arī samaksāt ar to man nau problēmu.Runājot ar citām citām nau bijuši tik lieli uzcenojumi jo viņi takā nevar pieprasīt kucēnu un naudu jo viņi tākā negarentē vai vispār paliek stāvoklī tā man stāstīts!

Hahlushka -To zinu kad nosaka suņa īpašnieks.Zinu kad tā ir atbildība NEVĒLOS viņu kastrēt un vetārsts ieteica labāk vienreiz sapārot lai nesaslimst tā es nemaz nepārotu!
Pamato kādēļ krāpniecība?
21.08.2013 10:44 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
labāk vienreiz sapārot lai nesaslimst tā es nemaz nepārotu!

Tas ir mīts, ka kucītei vajag obligāti vismaz vienreiz dzemdēt. Tā kā, vari nepārot. :) Veci vetārsti tā apgalvo, bet tas neatbilst patiesībai.
21.08.2013 10:49 |

Reitings 130
ctn- Nopietni?? Viņš man visu laiku borē kad jāsapāro utt.Nu tad būs jaiziet pie velkāda konsultācija jo viņai tas nau obligāti nemaz nepārošu!

Tik nevajag man teikt ka bail no atbildības nau!
21.08.2013 10:52 |

Reitings 213
Reģ: 14.08.2013
nau - NAV
vetārsts ieteica labāk vienreiz sapārot lai nesaslimst tā es nemaz nepārotu!

Tādēļ labāk uzņemties risku? Kļūdains ir pieņēmums, ka kucei jāļauj vismaz reizi dzemdēt, jo tad ginekoloģiska rakstura problēmas vairs nebūtu iespējamas. "Arī jau dzemdējuši dzīvnieki nav nodrošināti pret piena dziedzeru vēža vai dzemdes iekaisuma rašanos. No tā nav pasargāts neviens nesterilizēts dzīvnieks. Šo saslimšanu profilakse nav iespējama."

Ieteiktu, nestrebt karstu un vēlreiz ievākt informāciju, nevis balstīties uz "tā man viena teica, tā man ir stāstīts". Septiņas reizes nomēri, tad nogriez.
21.08.2013 10:53 |

Reitings 215
Tieši tāpēc, ja to vispār vajag darīt, tad vislabāk to ir darīt caur klubu, kur cilvēki ar zināšanām un lielu pieredzi kārtīgi izvērtē, vai abi suņi gan genētiski gan pēc vēl visādiem parametriem vispār der viens otram, maksimāli izslēdzot riskus (ņemot vērā abu suņu ciltskoku - iespējamās slimības, anomalijas, utt..), piemeklējot maksimāli ideālu partneri!!! Pašai uz savu galvu vai netā meklējot, Tu taču pilnīgi nekā nezini par otru suni, sastāstīt un bildes parādīt jau nav nekāda māksla! Kā jau te meitenes minēja, jorki ir jo īpaši augstā riska kategorijā, iznēsājot un piedzemdējot veselus mazuļus. Man pašai ir meitenīte, visi te apkārt čīkst, kad būs kucēni, kad būs kucēni? Bet lai es ietu un riskētu ar savas mīlulītes veselību un pat dzīvību, lai citiem dotu to prieku vai vēl trakāk - naudas dēļ - da neparko!!! Cik esmu redzējusi jorkus pēc dzemdībām, neviena veselāka un laimīgāka nav palikusi, tāpēc iesaku velreiz izvērtēt šādu nepieciešamību... Mīli savu suņuku un rūpējies par viņu, kas Tev daļas, ko grib citi!
21.08.2013 10:57 |

Reitings 130
Hahlushka- Paldies ;)Pievērsīšos tam šodien pēc eksāmena,paldies ;)
21.08.2013 10:57 |

Reitings 215
Par to, ka Tev ārsts teica, ka vismaz vienreiz vajagot - tās tiešām ir muļķības!!! Nomaini ārstu! Es kā reiz mūsu vetārstam to pašu jautāju, un tā viņš man arī pateica - mazie suņi ir īpašā riskā, un grūtniecība par labu tiem noteikti nenāk!
21.08.2013 11:00 |

Reitings 2342
Man ir laba paziņa vetārsts, esmu runājusi arī ar audzētāju par šo, tam visam klāt vēl 2 citu vetārstu viedokļi - visi kā viens apgalvo, ka "vajag pārot vismaz vienu reizi" ir vecs un kļūdains priekšstats.

Vēl zinu jaunkundzi, kura katru gadu mājās ražo (pamatota vārda izvēle) jorkus. Pēc kāda laika, parasti 2-3 mēnešu vecumā, pārītis iet bojā. Zini, kā sirds asiņo cilvēkiem, kas sunīšus nopirka? Tāpēc labāk nelien lietās, no kurām sajēgas nav. Vari vēl savu kucīti pazaudēt.
21.08.2013 11:01 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
kad man bij kokerspaniela puika un vedam saparot, mes ari tikam pie viena kucena, protams tas ir tikai tad ja kucite paliek gruta!
21.08.2013 11:02 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Kad gāju pie sava vetārstra ar vilcenīti runāt par sterilizēšanu mums tas bija nepieciešamas arī biju dzirdējusi tādu mītu ka jābut vismaz vienu reizi dzemdējušai un vetārsts izskaidroja ka tas nev nepieciešams. ka tās ir pilnīgas muļķibas.
Kārumniec no kuras puses Kurzemē esi?
21.08.2013 11:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits