Tieši tāpēc, ja to vispār vajag darīt, tad vislabāk to ir darīt caur klubu, kur cilvēki ar zināšanām un lielu pieredzi kārtīgi izvērtē, vai abi suņi gan genētiski gan pēc vēl visādiem parametriem vispār der viens otram, maksimāli izslēdzot riskus (ņemot vērā abu suņu ciltskoku - iespējamās slimības, anomalijas, utt..), piemeklējot maksimāli ideālu partneri!!! Pašai uz savu galvu vai netā meklējot, Tu taču pilnīgi nekā nezini par otru suni, sastāstīt un bildes parādīt jau nav nekāda māksla! Kā jau te meitenes minēja, jorki ir jo īpaši augstā riska kategorijā, iznēsājot un piedzemdējot veselus mazuļus. Man pašai ir meitenīte, visi te apkārt čīkst, kad būs kucēni, kad būs kucēni? Bet lai es ietu un riskētu ar savas mīlulītes veselību un pat dzīvību, lai citiem dotu to prieku vai vēl trakāk - naudas dēļ - da neparko!!! Cik esmu redzējusi jorkus pēc dzemdībām, neviena veselāka un laimīgāka nav palikusi, tāpēc iesaku velreiz izvērtēt šādu nepieciešamību... Mīli savu suņuku un rūpējies par viņu, kas Tev daļas, ko grib citi!