diēta veselīgai ādai

Reitings 22
Reģ: 13.08.2013
Sveikas! Vai kāda lūdzd varētu ieteikt kādu diētu sejas attīrīšanai no pumpām? Respektīvi, ko nevajadzētu ēst, kuri ir tie produkti, kas sejas ādu ietekmē.. Kāda jums pašām pieredze?
20.08.2013 17:14 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Pēc "asās" teorijas man ādas zonai ap muti vajadzētu būt vienās vātīs it īpaši ņemot vērā ka āda ir ar noslieci uz komedoniem, jo ļoti daudz ēdu asus ēdienus- gadrīz katru dienu, bet pumpu nav nekādu.
Pumpas rodas ādas šūnu pārprodukcijas dēļ aizsprostojot poras. Kādam tas notiek dēļ izjaukta hormonu balansa, kādam vienkārši tāds ādas tips. Daudz svarīgāk par to ko neēd ir ko ēd, jo ja trūkst kādas uzturvielas var tikt izjaukts hormonu balans un parādīties pumpas. Ir svarīgi ēst ne tikai dārzeņus un augļus bet arī taukus- saulespuķu eļļu, sviestu, treknās zivis, sieru un arī olbaltumvielu produktus- gaļu, olas, pākšaugus. Šajos produktos ir vajdzīgās taukskābes, vitamīni un minerālvielas kas visi kopā strādājot garantē hormonu balansu, šūnu atjaunošanas (ķermenis pilnībā atjaunojas 2-3 gadu laikā) un visu vajdzīgo ķermeņa procesu norisi. Mēs esam tas ko mēs ēdam burtiskā nozīmē. Ja pēdējo trīs gadu laikā esi dzīvojis uz roltoniem tad ķermenis ir roltona kvalitātē, ja ēdi lasi un brokoļus, tad arī ķermenis ir attiecīgajā kvalitātē un viena šokolādes tāfelīte nedēļa to nesabojās.
20.08.2013 23:05 |

Reitings 22
Reģ: 13.08.2013
KAĶIS

Šodien nopirku dr.tereško tēju ādai, tā ir īstā? :)
22.08.2013 15:19 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Eediens noteikti dod izmainas!Man bija loti slikta sejas aada,eedot visu ,kas pa rokai!Nevaru pat saliidzinaat kaa izskatos tagad un agraak!Es noteikti izvairiitos no trekna eediena,mazaak lietotu saldumus,riekstus,alkoholu!
Jaasaka ,ka seja daudz pasaka-zobi,kungis,sieviesu slimiibas.Seja ir kaa spogulis !:)
22.08.2013 18:09 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es domāju, ka tie ir arī gēni. Jo pat tad, kad ēdu visu, gan cīsiņus, burgerus, nu visu, visu - man ir un bija ideāla sejas āda..Šobrīd, protams, piedomāju jau, bet nu katram individuāli.
22.08.2013 18:12 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Atteikties no junk food un saldumiem, ieklaut sava raciana vairak lasi, zivis, avokado, riekstus - respektivi visas labas taukvielas.

Es sen atpakal lietoju Norvegu dzeramo zivju ellu ar citrona garshu. Pardodas aptiekas, tadas zalas stikla pudeles. Man loti palidzeja attirit adu un uzlabot tas stavokli. Diez ko garsigi nav, bet loti iedarbigi.
22.08.2013 19:00 |

Reitings 346
Reģ: 27.10.2009
man kosmetoloģe ieteica daudz dzert ūdeni, organisma skalojošo tēju, atteikties no saldumiem, baltmaizes, ceptiem ēdieniem, alkohola un pareizi kopt ādu ar tai piemērotiem tīrīšanas līdzekļiem..
22.08.2013 19:05 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Laba sejas un ķermeņa āda nekā jauna neatklāšu - vismaz divi litri negāzēta ūdens tīra, bet ideāli būtu 3 līdz 4 litri, īpaši vasarā. Noteikti jāizkauž produkti, kas ir pusfabrikāti. Ēdienkartē jāiekļauj daudz salātus, daudz dārzeņus. Iespēju robežās samazināt sāls patēriņu vismaz uz pusi. Un protams sejas kopšana, kosmētikas noņemšana pirms gulētiešanas, vasarā papildus mitrināšana ar krēmu, ziemā atkal barošana, krēmi jāizvēlas attiecīgi pēc savas ādas tipa un vajadzības. Un galvenais, ja ir sākusi veidoties pumpa uz sejas, nu neaiztikt un nespiest!!! Un vispār seju neaiztikt ar netīrām rokām!
22.08.2013 20:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)