Un atkal es ar jautājumiem .. - ar draugu plānojam iegādāties toy kucēnu , un gribētu uzzināt , vai šīm mazajām dvēselītēm ir kādas īpašas prasības , izņemot pastaigas , utt, kas ir pašsaprotami ? Kā arī varbūt kāda īpašniece var pastāstīt , kas būtu jāzina mums , gatavojoties paņemt šos suncīšus ?
Man omei ir tāds. Kvankšķ vienā laidā. Apklusināt nevar, bieži vien nokaitina, it īpaši tad, kad aizeju ciemos ar šortiem/svārkiem, suns lec virsū, visas kājas tiek saskrāpētas.
, nē man nav slikti , kad redzu asinis, bet man liekas drausmīgi nehigēniski, ka suņi TUR ņemas , nu kā tā var!? un pēc tam ar to pašu mēli mēģina nākt man klāt !! Man fiziski rauj uz korķi .... Brrr....
nu Tu esi cītīga suņa saimniece... Bet tad sanāk, ka vai nu Tu viņu mazgā 2 reizes dienā vai ved ārā retāk ?
Manai draudzenei ir jorki , divi gab , viens vispār neiet ārā, bet otru ved ,ja gribas ar sunīti kaut kur aiziet ... :D :D
weee-Ja ejam ilga pastaiga mazgaju visu bet ja tik ta izkraidities un pačurat tad no kājām līdz vedera apakšai.
Nu daudzām viņi ir stila pēc man uzdavināja un teica lai izaudzinam un redzes vai busim gatavi bernam :D