Vecāmāte - ne mana

Reitings 42
Reģ: 10.08.2012
Sveikas!
Problēma - drauga vecāmāte. Man bez maz vai katru otro dienu jāskrien uz veikalu, lai tikai piepildītu viņas iegribas. Un viss, ko atnesu ir slikts! Piens, krējums jau otrā dienā ir veci, met laukā, cepumi cieti, mannā rūgts utt. Un maksājumi. Vienu dienu par dzīvokli, aiznākamajā par elektrību, trešajā par TV, nevis vienā dienā iedod man visus rēķinus, lai varu reizē samaksāt. Un ar zālēm tas. Un tad vēl jāklausās, ka visi kaimiņi slikti, cik viņai grūti. Tik daudz negāciju, ka vairs nevaru izturēt. Man vairs negribas iet pie viņas, bet..draugam nav laika aiziet tik bieži. Mans draugs nav vienīgais mazbērns, kas šeit tuvumā dzīvo, bet vienīgais, kas kontaktē. Brīžiem žēl paliek, ka viņa tik vientuļa, bet pati pie tā vainīga.
Ko man darīt? Pateikt, ka iešu vienreiz nedēļā uz veikalu? Un vai vispār tas ir mans pienākums, izpildīt visas viņas iegribas?
20.08.2013 15:38 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Agrāk kaimiņu tantei arī mēdzu nest produktus no veikala. Vienīgais, ko varu pateikt- tavi atnestie produkti nekad nebūs labi. Samierinies. Un vaina nav produktos, bet marazmā.
20.08.2013 16:37 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ZG - nu tad izdomā, ar ko esi aizņemta. pat, ja tu strādā uz pusslodzi, domāju,ka tev pietiek, ko darīt mājās. tikpat labi tu taču vari būt arī ar draudzeni satikusies kaut kur..aizgājusi kaut vai uz bibliotēku.. nu ne katru reizi varbūt uzskaiti šos iemeslus, bet sāc tā darīt un reizē arī teikt, ka tev nav tik daudz laika, ka tev jādara tas un tas. vai pasaki, ka rīt man jādara tas un tas, ka rīt kkur jāiet, lai pasaka šodien..vai arī pēc tam. nu tā kaut kā.. tā jau tev drīz zvanīs ne tikai vienreiz dienā
20.08.2013 16:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits