Man arī bija ķeizargrieziens, negribēju un iepriekš pat tādu domu nebiju domājusi. Sākumā kontrakcijas bija, bet nekas nenotika, stimulēja mani, sāpes bija visšausmīgākās, bet nekas tomēr nevērās vaļā kā vajadzētu, nolēma man taisīt ķeizargriezienu, vēlāk ārste tā arī nesaprata kāpēc nekas nevirzījās uz priekšu, tikai 3 cm atvērums bija un bērniņš nebija liels. Bail domāt par nākošo bēbi, tādas sāpes vairs negribētu pieredzēt, bet gribētu labāk tomēr dabiski dzemdēt, un arī tomēr žēl, ka bija ķeizars, sāpēja vēl nedēļu un tagad gandrīz pēc 2. gadiem arī problēmas ar rētu, nesaprotu tās māmiņas kas vēlas labprātīgi taisīt, vēlāk vienas problēmas. Rēta, tā kā man bija strijas, izstaipīta āda, (vajag tagad plastisko), saaugumi(kas ir bieža parādība)sāp, vajag arī iespējams operāciju, nav garantija, ka neparādīsies atkal saaugumi, pie tam parādījās tikai nesen. Un man ir doma, ka vēlētos četrus bērniņus, ne jau uzreiz, bet iespējams nākotnē, bet ārsts teica, pie ķeizara ieteicami tikai divi, maksimums trīs. Un par trešo vēl nav zināms vai vēl varēs. Jo slikti daudz ķeizarus taisīt.