Cau! Nav beztemas?
Esmu pamodusies un del lietus sodien izdomaju neiet uz darbu, bus man slimibas laba. Sodien plana slinkot un gaidu zvanu vai iszinju no drauga.
Marilyn, es jau vēl neko nedaru, turos :D Zinu, ka to nožēlotu... Nemainītu taču savas labās attiecības pret 20 gadīgu jaunu nepieredzējušu čali, kam nekā nav :D
njā, Magnolij :D ... Bet nu es ar daudz neatpalieku :D Es tikko pamatiigi ieķeeros par gadu vecākā džekā (man 19) , bet reaali, man kaut kā baigi saista vīrieši ap 35. NU vnk... W T F, manas stulbās smadzenes aizgājušas bekot :D
Zebiekste99, man tieši nesaista vīrieši ap 35-40 gadiem, bet izskatās, ka pašlaik randiņoju ar tādu (jā, skan dīvaini, ka nezinu, cik viņam gadu, bet nu mēs šajā jautājumā gan no viņa, gan no manas puses tālu netikām)..
Varbūt kāda var padalīties pieredzē, ko darīt ja zem gredzena āda krunkojas, nu tā kā mitra,savelkās, sačervelējās. Nemāku paskaidrot. Zem gredzena āda kļūst balta un tāda kā ilgi bijusi mitrumā.
meksikanka un cik tālu esat nonākuši? :D nu nez, vnk man slikta pieredze ar sava vecuma džekiem :D liekas, ka viņiem smadzenes nepareizajā vietā atrodas. A tiem 35- pavisam cits raudzījums uz dzīvi, pieredze, var normāli parunāt (cik man gadījies ar tādiem pabuūt) :D