1) Noreseto rūteri, pēc tam restartē kompi - tas palīdz. Ja tas ir Linksys rūteris, tad viņiem ir tāda fīča, ka pa brīdim uzmetas "alerģija" pret kādu konkrētu lietotāju. Ja tas nepalīdz, tālāk jau jāskatās, kas ir ar pašu kompi, bet tad es labprāt uzzinātu precīzāk, kas par kompi, kāda OS utt. Ja kompis pavecāks, var gadīties arī, ka vaina pašos dzelžos.
2) Uzpūt uz papīra dvieļa visparastāko Ajax un aiziet. Pa taisno uz ekrāna nepūt, tā nedara. Un nelieto putojošos, kā Clin. Var pirkt salvetes, bet vismaz man sanāk baigā pulēšana, lai nepaliktu strīpas. Ar Ajax tādu problēmu nav.
3) Portatīvajam mājas apstākļos ventilatorus labāk netīrīt, ja neesi specs šajos jautājumos. Nonāksi pie tā, ka vai nu grabēs ventilators (Mani tā skaņa padara traku, nez kā citiem), vai arī sadzīsi putekļus kur nevajag un tas nestrādās vispār. Šo atstāj zinošākiem cilvēkiem. Vidēji ir labi, ja to dara reizi pusgadā, Tu taču viņu nēsā visur līdzi, slēdz iekšā telpās, par kuru tīrību nevari būt 100% pārliecināta, somā arī visāda draza mēdz gadīties.