Diētas??

Reitings 130
Reģ: 22.07.2013
Sveikas čabulītes :D

Tātad nu stāsts ir tāds,pirms 3 gadiem man bija normals svars (nau bērnu) un esmu uzbarojusies sev nemanot.Tad esmu sākusi skriet un mēģinu veselīgi ēst,BET manas brokastis jau 10 gadus satur maizītes un tieši baltmaize,pat nezinu ko citu ēst.Ko jūs ēdat?Lai būtu veselīgs uzturs brokastīs ,pustdienas, vakariņās?

Pēc asins grupas cūgaļa prom piena un milti izstrādājumi prom nevar neko kas satur GLUTĒNU!

Padalaties ko ēdat ko kā gatavojat?
19.08.2013 22:33 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Nevajag jau apēst kilogramu auzu pārslas brokastīs - tad gan uzbaros :D

Man parasti darba dienās auzu pārslas brokastīs ar kādu augli un kafija. Brīvdienās pagrēkoju ar kādām maizītēm vai omleti taisu.

Man acis tūlīt izsprāgs.

:D :D :D Jā, grūti lasīt autores tekstu - piekrītu..
20.08.2013 10:25 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Auzu pārslu putra, vārīta ūdenī ar mazu ievārījuma, svaigo ogu, riekstu vai rozīņu piedevu (tie jau ir kādi 5 varianti dažādām brokastīm)
Omletes - ar vistas, cūkgaļas, tītara gaļas, paprikas, maztauku siera, sēņu, citu dārzeņu piedevu - tie jau ir vēl vismaz 5 brokastu varianti
Biezpiens - ar bezpiedevu jogurtu, ar tomātiem, ar gurķiem, ar papriku, ar sēkliņām, ar augļiem - tie atkal ir jau vairāk, kā 5 brokastu varianti
Mušļi - paštaisīti, pirkti jau gatavi bez cukuriem - ar jogurtu, ar pienu
Rupjmaize - ar sieru, ar tomātiem, ar gurķiem - atkal vairāki varianti.
20.08.2013 10:28 |

Reitings 13903
Un liec mierā to glutēnu un kaut kādas asinsgrupu diētas. Tas ir kaut kādi "salasīti" fragmenti, un pieņemti par pamatprincipiem.
Pamatprincipi jāskatās pilnvērtīga uztura piramīdā.
Pa lielam vaina nav produktos, bet daudzumā un kombinācijās, ko apēd.
20.08.2013 10:30 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Skan ļoti komiski, bet es sāku ēst maizi tieši, kad tievēju.. kad bija +15kg izvairījos cik spēju.
Baltmaize brokastīs nav tas pats, kas baltmaize pirms gulētiešanas, baltmaize starp ēdienreizēm. Arī jautājums, cik daudz tās tiek apēsts.. ja rītā noloka pusklaipu, tad arī droši vien grūti nomest svaru. Daudz kaloriju atkrīt, kad sulas, limonādes aizvieto ar ūdeni. Un naksnīgo ''vēderlutināšanu''.. un arī starp ēdienreizēm.. ja uzkoda ir, piemēram, gurķis, nevis desas luņķis :)
20.08.2013 10:34 |

Reitings 588
Reģ: 21.10.2012
skarlet_
dikāna diēta ir super, tagad tieši uzsāku, pirmās fāzes laikā (5 dienas) nometu jau 3,6 kg, un tagad esmu otrajā fazē, motivācija joprojām ir super liela, pašajūta arī ir lieliska!

bet par tēmu - piekrītu tām, kas saka, ka vajadzētu ieciklēties uz tām asinsgrupu diētām, pat skolā skolēniem māca, ka tam patiešām nav zinātniska pamatojuma. es brokastīs ēdu olas, dažādi sagatavotas vai biezpienu, vai svaigus salātus. miltu produktus vienkārši nevaru atļauties ēst, izraisa nelabumu, kur nu vēl brokastīs.
20.08.2013 10:42 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es ieteiktu ēst parastas vārītas olas un klāt nedaudz kādus dārzeņus. vispār kādu laiku tā biju pasākusi darīt un jutos ļoti labi.
daudz arī ir no svara, ja nelieto nekādu margarīnu, sviestu. no baltmaizes vari pāriet uz kliju maizi, piemēram. no sākuma maize bez svieta liekas bezgaršīgi, bet tad var arī neēst maizi.
tavā vietā es drīzāk sāktu domāt, ko ēst vakariņās, jo no rīta apēstās pāris baltmaizes šķēles, domājams, pa dienu nodedzinās, ja vien tas nav puskukulis.
20.08.2013 10:46 |

Reitings 13903
baltmaizes vari pāriet uz kliju maizi

Sany, kādi argumenti Tavam ieteikumam pāriet uz kliju maizi? Kas tad kliju maizē ir tāds kalorijām nabagāks un vērtīgāks par baltmaizi? Tā miminālā kliju piedeva tievētāju gadījumā ir pilnīgi mazvērtīgs "uzlabojums".

Kārtējais mīts, nekas vairāk!
20.08.2013 10:49 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
elizapte
man šodien tikai otrā diena, bet vakar bija grūti. jo ēst tiešām negribas, nav tās mūžīgās diētu bada sajūtas, bet tajā pašā laikā šķebina no tās gaļas, gribas maizi klāt vai kādus salātiņus. šodienai sagatavoju garneles un vistu, cerams, ka būs labāk. mēģināšu izturēt. man pa vakardienu 600 g nost.
20.08.2013 10:50 |

Reitings 588
skarlet_
nu jā, man laikam ir paveicies ar to, ka jau vairāk kā gadu nelietoju uzturā visādas maizes, miltu produktus utt., vienkārši neprasās. galvenais dzer daudz šķidrumu, man sanāk pie kādiem 4 litriem dienā, ļoti prasās. un lai nerastos aizcietējums iesaku arī tās auzu klijas palietot, jo pirmās 3 dienas aizmirsu par tādām un visā ikdienas steigā sapratu, ka visas 3 dienas arī neesmu pa lielam bijusi nokārtoties. garšīgi sanāk, ja saliek 1,5 ēdamkarotes auzu kliju ar vienu olu un vājpiena biezpienu, tad es sataisu tādus plācenīšus un ielieku mikrenē uz cepeškrāsns režīmu, sanāk tādi kā sāļie biezpiena plācenīši. vai arī tajās auzu klijās var vistas fileju uzcept, izvārti gabaliņu olā, tad tajās klijās un cepeškrāsnī iekšā, arī ļoti garšīgi un vismaz kaut kas citādāks.
katrā ziņā novēlu veiksmi izturēt un nezaudēt motivāciju! :)
20.08.2013 11:02 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es brokastīs ēdu olas un sausiņus.

Dukāna diēta ir konkrēti pretīga! Man draudzene ievēro un ēst tādu ēdienu kā viņa gatavo - brrrrrrr!!! Tad jau labāk neēst vispār, nekā sadirst visu līdz stadijai, kad garšo pēc švammes vai kaut kā sakošļāta un izspļauta. Stēvija u.c. saldinātāji vispār ir kaut kas neeeeeeeeeenormāli negaršīgs, viņas gatavotās kūkas un saldumus nav iespējams ēst. Viena lieta ir ēst liesus produktus, bet likt mājās gatavotā ēdienā visādus pulverus man jau šķiet patiešām muļķīgi.
Tad jau labāk ir ēst veselīgi un pa retam atļauties kūkas gabalu vai citus saldumus.
Kopumā ~5-6 mēnešu laikā viņa ir nometusi 3kg. Neredzu jēgu šai diētai.
20.08.2013 11:04 |

Reitings 588
Kopumā ~5-6 mēnešu laikā viņa ir nometusi 3kg. Neredzu jēgu šai diētai.

acīm redzot, Tava draudzene kaut ko nepareizi ievēro, iespējams lietojot tos pulverus vai tās pašas kūkas un saldumus. un par to negaršīgo ēdienu galīgi nepiekrītu - vienmēr sanāk garšīgs ēdiens, viss atkarīgs no produktu kvalitātes un tā kā tos prot pagatavot. turklāt arī ļoti garšo tie produkti, ko piedāvā šī diēta. pulverus vispār nelietoju nekādus, neesmu nemaz dzirdējusi par tādiem. rezultāti man šobrīd ir lieliski.
20.08.2013 11:21 |

Reitings 3743
Bet varbūt viņai nebija, ko nomest, nevis nepareizi ievēro?!??
Un gatavoja viņa ļoti labi, pirms sāka ievērot šo diētu un izmantot to, ko tā piedāvā.
Kas vienam negaršīgs, otram garšīgs. Viņai arī liekas, ka viss ir garšīgi, bet visiem pārējiem gan nē, pieļauju, ka ar tevi ir tieši tāpat.
20.08.2013 12:00 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es brokastīs ēdu graudu maizi, baltmaizi nē.
20.08.2013 12:04 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Patērēju vairāk, kā apēdu, tad nu man nav jādomā ko ēst. Reizi nedēļā uztaisu atslodzes dienu
20.08.2013 12:06 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
womankind- ne gluži kaloriju ziņā, bet kliju maizē ir vairāk šķiedrvielu.protams, tad jau droši vien ir jāskatās katra kliju maize atsevišķi.
20.08.2013 12:09 |

10 gadi
Reitings 832
koshlene
nezinu gan kādu diētu tava draudzene ievēro, jo tajā, kuru es ievēroju, nekādas kūkas nav atļautas un pulverīši arī nekur nav jāber.

elizapte
jā, es jau klijas lietoju, jaucu iekš beztauku grieķu jogurta, bet pamēģināšu arī, kā tu teici.
20.08.2013 12:29 |

10 gadi
Reitings 832
koshlene
vistas, liellopa gaļa, jebkādas zivis, garneles u. c. jūras veltis, olas, beztauku piena produkti- nu nav tie negaršīgākie ēdieni.
20.08.2013 12:31 |

Reitings 3743
skarlet_ Nu, bet tie jau nav gatavoti ēdieni, bet gan sastāvdaļas.
Palodā pa krievu saitiem, tur ir vesels lērums recepšu priekš šīs diētas. Ļoti daudz diētisko saldumu, kūku receptes utt. Tad arī varēs redzēt, kur rodas visi tie pulverīši un, kur viņi jāliek.
20.08.2013 17:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits