Attiecibas ar daudz stridiem- ir iespejamas?

Reitings 296
Reģ: 29.01.2009
Kaa jums skiet, vai attiecibaam kuras ir daaaudz stridi ir iespejama naakotne?

Es te taa filozofeju...
Ar iepriekseejo puisi bija miers, harmonija, nekadu stridu, vnm prieciga laimiga..
Ar shiibrizha puisi ir kaa pa kalniem kaa pa lejam. Vins ir loooooti greizsirdigs, esmu sevi izsmeelusi, nav vairs speeka un veleshanaas skaidrot visu ko esmu vai neesmu izdarijusi..ir bijusi looooooti daudz stridi, ar kliegshanu, asaraam..sausmas.. bet juutas ir stipras pret puisi. kad viss ir mierigi, ir looooti labi mums, bet kaa uznaak kaads striids, tad katru reizi liekas, ka driiz padoshos. Negribas jau vinu zuadeet, jo vins man ir loti tuvs un miilsh..bet tapat liekas nu ka nopietnas attiecibas mums nesanaks...neredzu mums baigo naakotni tiesi visu trako stridu, parpratumu un greizsirdibas sceenu deelj.

Kaa ir jums? Esat cinijushas lai viss tomer sanaktu, un ir sanacis vai tomeer ja ir tik traki, tad tam nav jeega? taa ir tikai nervu bojashana?
19.08.2013 17:40 |

10 gadi
Reitings 133
Reģ: 06.10.2012
mani vecāki strīdās vairāk nekā runā normāli .dzīvo kopā tikai mazā bērna dēļ.
labi,ka vairs nedzīvojam zem viena jumta un man nav tajā visā jānoskatās.
tādas atiecības,manuprāt,atkarīgas no iemesla,kāpēc abiem palikt kopā vai nē,un ko darītu,ja izšķirtos.
19.08.2013 19:41 |

Reitings 537
Reģ: 07.07.2011
Nerea, runāju par sievieti, jo pati esmu sieviete un vīrieša domāšanā ielīst nevaru, bet piekrītu, ka domstarpības jārisina abiem :)
19.08.2013 20:48 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Strīdu attiecības ir iespējamas - bet vai vajag?

cormeum atkal pateica to, ko es gribēju teikt. Bet es gribēju ar piebildi, ka tev jāsaprot, vai tavu attiecību "looooti labi mums" momentu ir tik daudz un tik WOW, lai tie atsvērtu strīdus un "esmu sevi izsmeelusi" sajūtas. Ja jā, ir vērts cīnīties un nepadoties, ja nē - tad da nu i nafig. Saudzē nervus.
19.08.2013 21:26 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
Protams, ka attiiecibas ka tadas, ir iespejamas. Cik ilgi? - Cik ilgi viens otru cietisiet. Tik ilgi, kamer vienam no jums apniks, pieriebsies dzivot tadas attiecibas.
19.08.2013 21:31 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Atceroties tavu ieprieksheejo diskusiju, varu pateikt tikai to, ka arii viirieshiem ir intuiicija, ja kas. Arii vinji speej sajust to, ka tu domaa par citu viirieti. Nedomaaju, ka taadas attieciibas kaa tev var ilgi pastaaveet, jo taas nav patiesas. Turklaat tikai dazji cilveeki speej piedot kraapshanu, lielaakajaa daljaa gadiijumu attieciibas peec kraapshanas nekad nav vairs uzticiibas pilnas un godiigas. Labaak beidzot atlaid to otru cilveeku un beidz vinju mociit.
19.08.2013 21:45 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Attiecibas ar daudz stridiem- ir iespejamas?

Protams, re kur es dzīvs piemērs :) Tūlīt jau būs 10 gadi attiecībās, strīdamies katru otro dienu, nespēju savu dzīvi bez tā vairs pat iedomāties :)
19.08.2013 21:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits