Sveikas!
Esmu nolēmusi atsākt sportot pēc ilgākas pauzes, un, lai būtu lielāka motivācija, meklēju sev treniņbiedrenes. Svarīgākais būtu, lai Tev būtu vēlme iegūt skaistākas formas, veselīgāku, slaidāku, tvirtāku ķermeni un jauki pavadīt brīvo laiku. Lai gan - kādu brīvo laiku, vēlos apmeklēt sporta klubu kādas 4x nedēļā un pārvērst to par ieradumu, no kura vaļā netikt :D
Pašreiz mani interesē sporta studija "Sports Pluss" (http://www.sportspluss.lv/), kas atrodas Blaumaņa ielā - vienkārši tuvākā mājām, bet, ja Tu ikdienā dodies uz kādu citu sporta klubu centra robežās, labprāt pievienotos. Domāju, ka ar nepazīstamiem cilvēkiem sarunāt "treniņš otrdien 19.00" ir vieglāk, nekā ar draudzenēm. Kādas 10 jau man ir apsolījušas nākt līdzi, bet tas beidzas ar to, ka ir 18:55, es stāvu pie sporta kluba ieejas, viņa neceļ telefonu vai atsūta pēc stundas sms, ka ir gulējusi :D
Tikpat labi varu doties arī viena, bet kopā jautrāk, un ir forši vienai otru motivēt neizlaist treniņus. Mani interesē gan kalanētika un pilates, gan vienkārši aerobika +speķa vingrojumi.