Kleita un kurpes VS bikses un kedas

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Hey, foršās Cosmo meitenes! :))
Radās jautājums par tēmu, kas saistīta ar apģērba izvēli no drošības viedokļa. :)
Vakar bija starpgadījums vilcienā, kad iedzēris krievu tautības pārstāvis man "piesējās". 3x nāca pie manis un gribēja iepazīties - sēdēju viena, pārbijusies un maz trūka, lai sāktu trīcēt viņam pienākot tuvāk un tai brīdī ļoti nožēloju, ka mugurā ir gara, skaista kleita un kurpes. Pie sevis dusmojos, ka neuzvilku vienkārši bikses un kedas, kā tas bija man priekšā sēdošajai meitenei, par kuru krievam un viņa čomam bija galīgi vienalga...
Tagad tāda kā "trauma" tuvākajā laikā vilkt kleitu vai svārkus...
19.08.2013 14:36 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Galvenais, lai nesāk grābstīties.
19.08.2013 16:11 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Tici man, visiem sēdošajiem bija pilnīgi vienalga, ka man tur kāds piesienas - mūsdienu sabiedrība.

Tāpēc jau tev ir mēle mutē, lai palūgtu palīdzību, nevis gaidītu, ka tev kāds cits palīdzēs. Neviens nepalīdzēja, jo visiem visdrīzāk tāpat kā man šis notikums nešķita kaut kāds "woow". Neesi taču 5 gadīgs bērns, ka nespēj pati atšūt pāris dzērušos vai pārvākties uz citu vagonu, vai palūgt pati citiem palīdzību. Cilvēki vajadzības gadījumā (ti, ja paprasa) palīdz - protams, ne visi, bet gan jau kāds viens no vagona atrastos, ja ne - tad konduktoram gan tas būtu pienākums (jo vilcienā pat pirms atiešanas saka, ka nedrīkst traucēt citus pasažierus).
19.08.2013 16:14 |

Reitings 1531
ms_mad - Tur jau tā lieta, ka nē. Sākās viss ar to, ka viņi kopā ar konduktoru gāja uz durvju pusi, man garām un viens no viņiem garāmejot blenza ģīmī visiem, kas sēdēja, arī man. Nedaudz pacēlu galvu un pie sevis nodomāju - huhh, labi, ka tādus izsēdina. Bet izrādījās ka nē un pēc pāris minūtēm jau sākās visa epopeja.
19.08.2013 16:14 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Es par kurpēm tādos gadījumos, kad piesienas. Esi radoša un pamani savās kājās uzautos aukstos ieročus. Ar botām - nu tu tāpat nevari zināt, aizskriesi vai nē.
19.08.2013 16:16 |

Reitings 1531
Margo - Rīgā jau gandrīz 5 gadus dzīvoju, tā kā braukāts ir bieži! ;) Tikai atšķirība tāda, ka līdz šim jutos +/- droši.
19.08.2013 16:17 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Aj, nu nav tas patīkami, nav. Bet piekrītu Mademoiselle! - galvenais, lai nesāk grābstīties, jo tas ir klasificējams jau citādāk. Tā es vnk izklausos kurlmēma, bet ja riktīgi apnīk, tad varu atšūt.

Bija man vienreiz incidents, kad braucu ar tramvaju un man blakus ir apsēdies piedzēries vecis un sāka grābstīties. Es sēdēju pie loga, pieceļos un gribēju aiziet, bet šitais nelaiž. Nu tad es vnk sejā iebļāvu, lai savas pekales novāc un tad naturāli pārkāpu pāri (kas laikam izskatījās amizanti, jo neesmu garā augumā). Šitais vēlāk tad tekalēja pakaļ, bet apsēdos tur, kur pa vienai vietai, viņa muldēšana man bija līdz vienai vietai, uzliku mūziku un miers
19.08.2013 16:25 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
P.S. biju ģērbusies biksēs un krekliņā, bez papēžiem
19.08.2013 16:26 |

Reitings 1531
meksikanka - ak šausmas - es laikam pārbītos līdz ārprātam.
Esmu laikam esmu no tiem cilvēkiem, kuri stresa situācijās apjūk un nezin īsti, ko darīt, nevis momentāli reaģē. Lai gan, ja runa par gramstīšanos, tad reakcija protams būtu zibenīga.
19.08.2013 16:30 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Ar apģērbu tam nav liela sakara, ja grib piesieties, dara to tāpat!

Piemēram, man mašīnas pīpina, kad esmu džinsās, zābakos un jakā.
19.08.2013 16:39 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Man liekas, ka tas tomēr nav tik daudz no apģērba atkarīgs. Tāpat atradīsies deģenerāti, kuri vēlēsies izmēģināt savu veiksmi meiteņu copēšanā. Pati ar tādiem brīnumiem visai bieži saskaros, vistrakākais gadījums laikam bija vienā vasaras vakarā, kad man pakaļ skrēja iedzēris/nelīdzsvarots vecis ar basām kājām un mēģināja iedot sava dēla telefona numuru.

Runājot par apkārtējiem - nu neskries neviens palīdzēt. Protams, var lūgt palīdzību, bet kāda garantija, ka kāds neizliksies par kurlmēmu? Vienreiz man autobusā piesēdās klāt piedzeries vecis un vilka aiz rokas pie sevis uz mājām "ciemos". Neviens pat aci nepamirkšķināja, bet nu tiku galā ar to pati.
19.08.2013 16:39 |

Reitings 1531
Lust For Life - Ilgi skrēja pakaļ? :O

Runājot par tiem apkārtējiem - pilnībā piekrītu.

Nezinu kā citām, bet nu man ir tā - jo neuzkrītošāks un vienkāršāks apģērbs mugurā, jo drošāk pati jūtos. :)
19.08.2013 16:48 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
CrazyMonday - paspēju divus krustojumus pāriet un vēl pieturā pastāvēt. :D

Tā iemesla dēļ arī vasarās ļoti reti nēsāju svārkus/kleitas. Negribu lieki provocēt visādus idiotus.
19.08.2013 16:56 |

Reitings 1531
Lust For Life - varētu teikt, ka the same here :)
Uzvelku principā tikai tad, ja zinu, ka vēlu nebūs vienai kaut kur jāatrdoas, kad mugurā brunči vai kleitiņa :)
19.08.2013 17:00 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Man ir bijis tā, ka piedzēries vecis, kas dzīvo blakus mājā, dzēruma stadijā, ieraugot mani, vienmēr saka - čau, skaistulīt! utt. Es, protams neatbildu, un tad viņš tā pavisam nopietni - Do you speak english? Un nākamreiz, ka viņš tā prasīs.. atbildēšu, ka, jā, es runāju. Gribu redzēt to reakciju, jo domāju, ka vairāk par do you speak english viņš nemāk :D
19.08.2013 17:02 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Jā, davai visas +30 staigās samta melnās biksēs (jo nav modīgi tak) un nodrāztās kedās, lai neiedomājas, ka mēs bagātas un varam tikt apzagtas. Kā arī bītleni, zem kuras krūtis nosietas ar marlēm un saitēm, lai izskatās, ka mums tādas nav - neprovocēsim idiotus un izvirtuļus!
Kā vispār var iedomāties, ka kāds ir pelnījis uzmākšanos un pielīšanu?! KĀ? Tāpēc, ka svārki īsi? Tas uzreiz norāda, ka uz pieres rakstīts - gibu tikt izvarota? gribu, lai pajautā manu numuru?
Roxy, pēc tevis pieņemtā arī slepkavību upuri gan jau bija kāds pelnījis, jo sakliedza uz slepkavu! Ja nebūtu kliedzis - netiktu nošauts/nosists utt.! Nebūtu meitene uzvilkusi papēžus, netiktu izvarotu. Nebūtu meitene uzvilkusi šortus, nebūtu apgrābstīta! Elementāri.

NEVIENS nav tiesīgs aizskart otru, VIENALGA, kas tam mugurā un kā izskatās. NEVIENS. Un lust for life - ceru, ka kaut reizi vasarā savas dzīves laikā tomēr svārkus uzvilksi!
19.08.2013 17:03 |

Reitings 1531
Winterra - Nu nē, nē. Tik traki taču nav. +30 nav iespējams pastaigāt biksēs, pie tādiem grādiem vispār labāk nekur nestaigāt, bet gan gulēt kādā ezermalā vai jūrmalā peldkostīmā vien :))

Bet nu tā realitāte tāda ir - uzvilksi īsus svārkus, jo tev viņi vienkārši patīk un ārā ir silts, bet tai pat laikā būs vairāki acu pāri, kuri domās slimas domas tevi tādos ieraugot un būs daži tādi, kuri izdomās tev uzbāsties - labākajā gadījumā tikai vārdiski.
Un iedomājies ja ir vēls vakars un kāda meitene viena dodas mājās tā ģērbusies un pretī nāk kādi 4 iedzēruši vīrieši - cik liela ir iespēja, ka viņi vienkārši paies garām?
19.08.2013 17:24 |

Reitings 1531
kisskissmjau - nu tas ir tas draudzīgais dzērāju tips :D
19.08.2013 17:24 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ir nozīme tam, kāda ir tā ''skaistā kleita''

Šāda...

vai šāda:

1. bilde tomēŗ ir izaicinoša.. manuprāt, tādas velk tieši, lai pievērstu uzmanību :)
19.08.2013 17:40 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Runājot par apkārtējiem - nu neskries neviens palīdzēt.

Ja runājam konkrēti par vilcieniem, tad konduktoriem ir pienākums nodrošināt kārtību vilcienā, tātad, ja kāds traucē - to ir jāizsēdina. Bieži konduktores prasa palīdzību vilcienā sēdošajiem vīriešiem, lai palīdz tikt galā ar kādu dzērāju, zaķi vai tml. Pagaidām neesmu dzirdējusi nevienu atšuvienu. Tātad, ja kaut kas tāds gadās vilcienā, tad vienmēr var uzjautāt konduktoriem vai pašai kādam pajautāt - pat ja tas, kam jautāsi, tev nepalīdzēs, noteikti sarunu izdzirdēs kāds, kurš nepaliks vienaldzīgs. Ja es baidītos, ka mani viņi sagaidīs stacijā, tad pārietu uz citu vagonu; viņa klātbūtnē izliktos, ka kādam zvanu un sarunāju, ka mani sagaidīs utt. Un ja tā stacija nav lauka vidū, tad tur galu galā būs apkārt daudz citu cilvēku. Nezinu, manuprāt, ir tik daudz variantu, ko var izdarīt, lai sevi aizstāvētu..

Ja runājam vispārīgi, ne par vilcieniem, autobusiem utt., tad, manuprāt, galvenais ir neizrādīt, ka tu baidies, jo tieši tas arī viņus "uzvelk".
19.08.2013 17:52 |

Reitings 313
Reģ: 11.04.2013
Nu es pārsvarā tikai staigāju džīnās un kediņās,un cilveki piesienās,tākā tad tas ir apliecinājums ka Tu esi smuka ;)
19.08.2013 18:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)