Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Biezpiena siers?

 
Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
Sveikas, gribu pagatavot šo te vakarā - http://gardedis.lv/post?post_id=898.
Bet kas tas par biezpiena sieru, ko tur liek iekšā? :D

Kādu vispār sieru būtu labi likt tur iekšā? :)
19.08.2013 14:20 |
 
Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Ricotta! Sablenderētu biezpienu arī var likt ricottas vietā.
19.08.2013 14:23 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012


19.08.2013 14:24 |
 
Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Kubietes ieliktais biezpiena siers ir griežams ar nazi, tas nav tas, kas tajā receptē izmantots.
19.08.2013 14:26 |
 
Tie nav tie svaigie sieri? http://ej.uz/svaigaissiers
19.08.2013 14:26 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
ebbie, ja tāds ka manis ieliktais kārums.
19.08.2013 14:27 |
 
Reitings 772
Reģ: 04.07.2013

tad droshi varu likt jebkuru svaigo sieru un būs okei? :)
19.08.2013 14:30 |
 
Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Būs ok, bet tas nav biezpiena siers. Ricotta ir biezpiena siers.
Labi, te tāpat visiem po***.
19.08.2013 14:32 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Labi, te tāpat visiem po***.
njāā gudrīte ierunājās:D Kas tad ir kārums?
19.08.2013 14:34 |
 
Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Svaigais siers. Viņiem ir pilnīgi savādāka konsistence.
19.08.2013 14:37 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Kā Tu doma no ka vins gatavots? Ai ar ko es te runaju vispar:D
19.08.2013 14:40 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012


Ricotta , aks līdzīgs mūsu graudainam biezpienam. taču autore dotaja receptē redzam ko līdzīgu konsistencē ka kārums manis paraditais.
19.08.2013 14:42 |
 
Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Ne jau no biezpiena, kā daža laba te uzskata. Skatos, ka pati nejēdz kā viņus taisa un kāda ir atšķirība.
Jau gaidu 10 interneta linkus ar adresēm, kur norādītas sastāvdaļas.
19.08.2013 14:44 |
 
Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Ricotta , aks līdzīgs mūsu graudainam biezpienam

Labāk nopērc un apskaties ;)
19.08.2013 14:45 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Paskaties bildi ko ieliku, un paskaties ta kas uz gals uzlikts konsistenci:D
19.08.2013 14:47 |
 
Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Pati apskaties. Ja nezini, kas ir ricotta, tad, jā, varētu būt, ka nezini kā izskatās izsmērēta un kā izskatās izsmērēts kārums.
19.08.2013 14:48 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Jau teicu, PASKATIES UN SALIDZINI. NU JOMAJO.:D
19.08.2013 14:49 |
 
Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Pati ej un skaties!!!
19.08.2013 14:50 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
P.S. Turklat tai receptē deres jebkurš pēc garšas ka kuram īk siera, kārums vai aks tamlīdzīgs. LABRĪT PAVĀRE :D :D :D
19.08.2013 14:51 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Visricamāk tur or izmantots mascarpone vai philadelphia siers, bet tīri labi varētu sanākt ar dorblu kurš sajaukts ar saldo krējumu Iegūst smērējamu konsistenci, var arī mīksto kazas sieru sajaukt un atkal cita garša. Vai pievienotu šķēlītēs sagrieztu brie sieru, čederas labi kūst un galu galā ir gan krievijas siers, gan dzintara kausētais :)
19.08.2013 14:51 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Visricamāk tur or izmantots mascarpone vai philadelphia siers, bet tīri labi varētu sanākt ar dorblu kurš sajaukts ar saldo krējumu Iegūst smērējamu konsistenci, var arī mīksto kazas sieru sajaukt un atkal cita garša. Vai pievienotu šķēlītēs sagrieztu brie sieru, čederas labi kūst un galu galā ir gan krievijas siers, gan dzintara kausētais+

Tieši tā, kā kuram garšo. To zin cilvēki kas mēdz arī gatavot paši:)
19.08.2013 14:52 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits