Sveikas, sveikas 7dienā.
Kā jūs rīkotos situacijā,kad jūsu vīram\draugam ir problēmas un redzat,ka viņš pārdzīvo un jūs nekādi nevar palīdzēt šajā situācijā? Pašu situāciju negribu stāstīt, bet pamatā situācija salīdzināma šādi- viņš ir ''galvenais'' un viņam ir ''padotie''. Viss ietu kā pa dēli, jūsu draugs plēšas uz visām pusēm,lai viss ietu un notiktos. Viņam tā ir tāda sirds lieta, varētu teikt. Un pēdējā brīdī daļa ''padotie'' ''uzmet. Vienkārši cūciski uzmet un atstāj fakta priekšā. Liecies,kur gribi, domā,ko gribi. Bez ''padotajiem'' nevar.
Pats ir sapratis,ka šeit vairs nav uz kā paļauties.
Situācija gan nav īsti pa darba jomu, bet citādāk nepratu izskaidrot.
Redzu,ka nervozē, mājās ir saskumis, izmisis, meklē iespēju iziet no visām situācijām..
Es pa māju varu izārdīties, izlamāties, būtu gatava pateikt tiem,kas uzmet visu,ko es par to domāju, bet saprotu,ka man īsti tur nevajag līst. Draugam būtu pazemojoši,ja čikse mestos lamāties un taisnību izcīnīt.
Bet pats draugs nav no cilvēkiem,kas ies un kādam centīsies ko ieskaidrot, nav no tiem,kas lamāsies un plosīsies...viņš atmet ar roku un viss...
Ko jūs darat šadās, vai līdzīgās situācijās? Grūti noskatīties,ka manu miera miku šitā, kamēr es varētu elli uzcelt gaisā un visiem parādīt,kur vēži ziemo.