latvija ir liels jo liels uzcenojums. tas, ja krasi pus gadu naudu biksem...tas nenozime, ka vinas tiesam bus labas. pietam to laiku, kamer kraj to naudu vienai lietai, ari ir jastaiga. un stulbi izskatisies-uber krutas dzinsas un novelies dzemperitis, kuram elkoni izstaipiti, jo redz super dargajai un kvalitativajai jacinai atkal naudina ir jakraj.+
dio, latvija ir liels jo liels uzcenojums. tas, ja krasi pus gadu naudu biksem...tas nenozime, ka vinas tiesam bus labas. pietam to laiku, kamer kraj to naudu vienai lietai, ari ir jastaiga. un stulbi izskatisies-uber krutas dzinsas un novelies dzemperitis, kuram elkoni izstaipiti, jo redz super dargajai un kvalitativajai jacinai atkal naudina ir jakraj.
Un es piemeram nevaru nesat gadiem vienu un to pasu, tracina.
Es strādāju biroja vidē, bet nav tā, ka mums būtu baigi striktais klasiskais stils, drīzāk tāds vienkārši pieglājīgais, bet brīvais.Tad tev noteikti vajag kadas klasiskas bikses. nav obligāti melnas un dažas blūzītes vai ko tādu.
matus aknes vai nesmuki saskēlušiesmatu saknes ataug ļoti ātri, katru mēnesi neiesi pie friziera, var sasiet matus, sakārtot tā ka mazāk uzkrītuši ataugušie mati
džinsas, žaketi, 2 blūzes necaurspīdīgas. Ja izmērs ir tad ņemtu pa vienu izmēru lielāku topiņu, lai nav apspīlēts.
Es pirmaja menesi pirktu
matu saknes ataug ļoti ātri, katru mēnesi neiesi pie friziera, var sasiet matus, sakārtot tā ka mazāk uzkrītuši ataugušie matiEs esju katru menesi, krāsot+ aplīdzinat galus. Citadi ka miskaste sieviete izskatas.Un staigat ar mūzīgo zirgasti...nu piedo....