neloģiski!!!!
Teksts:
Tikai ar naudu savam uzņēmumam nepietiek, vajag veiksmi, zināšanas, saprašanu, arī pieredzi, vajag biznesa ideju, arī daudz darba nāksies ieguldīt. Nevis tikai pliku naudu no zeķes izvilkt, investēt un sākt peldēt kapeikās.
Atbilde:
Tās ir pašsaprotamas lietas.
Augstā amatā nonākt 35 gados un turpināt vergot? Nē, paldies. Es labāk sakrāju, radu kko pats un 35 gados beidzu strādāt. Ja grib vergot, tad studijas ir laba lieta.
Sanāk, ka loģiski tu apstiprini, ka jā, daudz darba nāksies ieguldīt , tad kad uztaisīsi savu firmu, bet tomēr tu pēc 35(mirklī, kad būsi uztaisījis šo savu firmu) beigsi strādāt???
Es nesaku, ka nav laba doma krāt, bet ir muļķīgi domāt, ka pēc tiem 35 tu neko nedarīsi, jo visu šo laiku būsi krājis. Tas taču ir apsurds.
Pirmkārt, jau nevienai sievietei tu nebūsi vajadzīgs, ja tev nebūs nekādu intrešu, ja tu nebūsi šos (es pieņemu ka tev ir +- 20 gadi) 15 gadus neko redzējis, bijis, vai iemācījies, bet pliki 12 h dienā rukājis. Par ko tu ar to nabaga sievieti parunāsi? Par naudas čupu, cik ilgi?
Otrkārt, kā tu iedomājies vadīt firmu, neko nedarot?
Bet pat izgāšanās tajā ir labāka nekā sūdīga dzīve velkoties mājās no darba pie kkādas kuces un sīkiem smerdeļiem. Manuprāt.
Un šis vispār pārspēj visu :D