sapņi

Reitings 124
Reģ: 13.08.2013
arī jums mēdz gadīties, ka nosapņojat naktī par kādu vīrieti tiiiik iespaidīgu sapni, ka turpmāk uz viņu skatāties citādi kā līdz šim?
tas ir kā iemīlēties pasaku tēlā. krīt uz nerviem. kuro reizi jau šādi.
gribēju tikai skaļi padomāt. :D
17.08.2013 13:25 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
o jā!kas tik pa trakiem sapņiemnav bijuši! :D žēl,ka ne puse nav īstenojušies īstajā dzīvē... :D :(
17.08.2013 17:36 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
Mums sapņos nekad nerādās neredzēti cilvēki, smadzenes tur sabāž redzētas sejas, pat ja tikai vienreiz redzētas un tā īsti nepiefiksētas. :P

Par tēmu - jap, ir gadījies, bet vairāk otrādi - kaut ko sliktu vai dīvainu esmu nosapņojusi un pēc tam ar konkrēto cilvēku kontaktēties īsti negribas.

Turklāt varu palielīties, ka man šonakt bija ideāls sapnis - sekss ar David Boreanaz. Ar skūpstīšanos, ha! :P
17.08.2013 17:39 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Atcerējos.. man kādas 3x ir bijuši sapņi, kuros es situ vienu džeku, kas man piesējās reālajā dzīvē un nelika mieru. Sapnī tā situ, ka nabadziņš gulēja sarāvies.

Bieži ir bijis tā, ka tik jauks sapnis.. pamostos, un aiztaisu acis ar cerību, ka varēs turpināt sapņot :D bet nekā :D
17.08.2013 17:46 |

Reitings 669
Reģ: 05.07.2013
Mani, piemēram, dažreiz sapņos apmeklē mana drauga bijusī draudzene. Viņa pret mani zturas ļoti draudzīgi, bet pēc tam "nocēļ" man viņu - draugu. Un draugs vēl pasaka, ka jā, sorry, viņš viņu mīl un ies pie viņas...

Vispār slikti nākamajā dienā jūtos pēc tādiem sapņiem. :D
17.08.2013 17:55 |

Reitings 479
Reģ: 04.07.2013
B
ieži ir bijis tā, ka tik jauks sapnis.. pamostos, un aiztaisu acis ar cerību, ka varēs turpināt sapņot bet nekā

Man ar tā bieži ir. :D

Esmu vairākas reizes sapnī redzējusi vienu un to pašu puisi, kuru nepazīstu un šķiet,ka pat nekad dzīvē redzējusi neesmu. Manā sapnī esam kopā ilgi runājuši,apmeklējuši dažādus pasākumus un pat apprecējušies. :D

Mums sapņos nekad nerādās neredzēti cilvēki, smadzenes tur sabāž redzētas sejas, pat ja tikai vienreiz redzētas un tā īsti nepiefiksētas. :P

Ja tā ir,tad tik ļoti interesē,kur es esmu viņu redzējusi,jo nu tik dīvaini tie sapņi,liekas tik reāli. :D Galvenais,neteiksim,ka pēc izskata viņš man ļooooti patiktu-parasts,normāls puisis. :D
17.08.2013 18:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits