Autorei varu ieteikt, lūk, ko.
Pirms nepilniem 3 gadiem es pabeidzu bakalaura studijas RTU. Kādu studiju novirzienu, tas nav svarīgi, bet es saskāros ar līdzīgu problēmu. Mani savā jauniegūtajā profesijā nekur darbā neņēma. Tā es notrallināju bezdarbībā pirmo vasaru pēc bakalaura studijām. Ko es darīju? Es iestājos bezdarbniekos un jau tobrīd zināju, ka NVA ir programma, kas saucas "Darbs jaunietim". Tur diemžēl netiku, bet man paveicās un es tiku paņemta uz NVA projektu "Nodarbinātības aģentu un asistentu prakse". Jāsaka, ka pilnīgi nesaistīti ar manām studijām. Tā es tur tiku nodarbināta veselu gadu un par savu darbu saņēmu patiešām niecīgu samaksu, bet tanī laikā es nečīkstēju. Un jāsaka, ka labi tā. Es ieguvu neatsveramu pieredzi ne tikai saskarsmē ar citiem cilvēkiem, bet arī jaunas iemaņas. Drīz vien pēc šīs prakses (es pat nebiju aizgājusi prom no NVA) man pavērās cita iespēja ar labāk apmaksātu darbu. To es arī izmantoju. Un pašlaik es joprojām tikai turpinu kāpt pa savām karjeras kāpnēm.
Redzi, mīļā autore, reizēm ir jāsāk patiešām no zemas pozīcijas, lai tiktu uz augšu. Manā gadījumā tas bija to vērts! Ieteiktu arī Tev painteresēties NVA. Varbūt varēsi iet pa to pašu ceļu, pa kuru es. :)
Lai veicas! :)